Jestem załamananormalnie żyć mi się odechciewa
2 zarodki dotrwały do 5 doby
ja już nie mam sił
![]()
Kochana nie załamuj się, masz 2 zarodeczki ale może akurat te 2 są zajeb.. istej jakości i będą nich dzieciątka

Trzymaj się, myślami jestem z Toba...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem załamananormalnie żyć mi się odechciewa
ja już nie mam sił
![]()
Pobrali 15, zapłodnili 11 i 9 doszło do 3 doby. Do 5 juz tylko 2Z ilu komórek?
Pobrali 15, zapłodnili 11 i 9 doszło do 3 doby. Do 5 juz tylko 2![]()
To znaczy że o tyle transferów skazanych na niepowodzenie masz mniej. Nie płacz kochana. Są te dwa wspaniałe. Ciesz się nimi . Są Wasze. Przyjmij je z radością. Nie denerwuj się bo to tylko szkodzi zdrowiu.Pobrali 15, zapłodnili 11 i 9 doszło do 3 doby. Do 5 juz tylko 2![]()
Nie zamartwiaj sie.Ja mialam tylko 4 pecherzyki i z tego 3 zarodki.Glowa do goryJestem załamananormalnie żyć mi się odechciewa
ja już nie mam sił
![]()
Gratulacje. Przez ile dni trzeba robić betę? Szybko robią mi się siniaki i zaczynam wyglądać jak narkomankaDzisiejsze wyniki po 48h od pierwszej bety:
Bhcg 183, przedwczoraj było 62
Progesteron 9,9
Tsh 0,64
W klinice mówią, że bardzo ładny przyrost i że wszystkie wyniki w normiekolejna beta w piatek
Wiem ze u mnie w klinice mozna od razu brac 2.Moj maz mowi a nie mozesz juz od razu 3?!chlop...To sama możesz zadecydować czy weźmiesz 2 czy 1 ?!Mój profesorek jest przeciwny podawaniu więcej niż 1 zarodka....
![]()
Kochana ja byłam w takiej samej sytuacji! Też płakałam, bo to była druga procedura. 16 pobranych, 13 zaplodnili, zapłodnilo się prawidłowo 7, a zostały 2 blastocysty. Byłam bardziej świadoma i brałam dużo więcej suplementów itp. pierwszy transfer z drugiej procedury, ogólnie piąty i jestem w ciążyPobrali 15, zapłodnili 11 i 9 doszło do 3 doby. Do 5 juz tylko 2![]()
To dobre objawy maszHej kochana, ja się dobrze czuje dziękujęSikam w nocy dosyć często i mnie pobolewa podbrzusze troszkę ale poza tym jest ok, mam nadzieję że się mój kropeczkek ładnie zadomawia
Właśnie jedziemy sobie do Walii na 3 noce bo mojemu się kończy urlop i ja też już w przyszłym tygodniu wracam do pracy więc to będzie nasza ostatnia wycieczkaA co u Ciebie kochana???
![]()