reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja właśnie się o nic do niego nie czepiam, a on nie potrafi zrozumieć że mi hormony buszują i łatwo jest mnie wyprowadzić z równowagi.. Nie rozumie tego a prosiłam, bądź cierpliwy że mną i nie drażnij mnie... To nie, uparty jak osioł musi mnie wkurwi..ac.. Ehh.. Sorry ze zaśmiecam forum moimi problemami.. Dziękuję mimo wszystko za wsparcie 😘
Nie usprawiedliwiam Twojego męża ani trochę ale ja w takich nerwach i rozpaczy po nieudanej inseminacji zobaczyłam mojego męża jak pali papierosa to wykrzyczałem ze to przez niego nie mamy dzieci i miał poprawić nasienie a pali po kryjomu i ze pójdę na dyskotekę i będę się puszczać żeby tylko zajść w ciąże z kimkolwiek ... bardzo tego żałowałam oj baaaaaardzo.
🥺🥺🥺
Twój mąż na pewno nie myśli tak jak powiedział

Dziewczynki mam głupie pytanie[emoji1751] muszę wypełnić ankietę z Novum i tam jest pytanie o leki hormonalne i ja już tak zgłupiałam że niewiem co mam tam napisać bo niewiem które to są leki hormonalne[emoji849] podpowiecie o jakie np. chodzi?

Ale problem w tym że ja nic złego nie zrobiłam, tylko poprosu bolal mnie brzuch dzisiaj i nie posprzątałam i zaczął mi marudzić o to... I się zaczęło... 😭😭😭 Mam ochotę uciec stąd do Polski.... 😥
O kuwa.....sory ale mój nawet nie piśnie na temat bałaganu.... zwłaszcza przy dzieciach. Jak chce to sam sprząta a nawet gotuje rosołek dla swojej córuni. Zawsze powtarzam jak rzucę pracę to mogę być kurą.domową a tak to powinien jeszcze mi dopłacać że dzieci przypilnowanie i obiad czasami podany.

Dziękuję, postaram się.. Ale to takie przykre usłyszeć że to że wzięliśmy ślub to był jego największy błąd w życiu 😥😥😥
Też tak mówiłam. Niestety takue słowa padają ale człowiek się reflektuje i mu głupio. Trzymajcie dziewczynki za mnie kciuki jutro powrót do pracy po 2 latach babybooomu.

Jak mój mnie wkurwia, normalnie go rozniosę... 😡😡😡 Przyszedł z pracy i marudzi.. I powiedział że jestem psychopatka i żałuję że wyszedł za mnie za mąż, że to był ogromny błąd, wyobrażacie sobie to?! Leżę teraz w sypialni i ryczę 😭😭😭😭😭 Mam ochotę wyjść i stąd nie wrócić 😭
Jak przez niego coś się stanie i nie będzie tej ciąży to przysięgam że odchodze!! 😥😥😥
Mireczko 10 oddechów i uspokój się bo fasolce zaszkodzi. Chłop jak chłop zawsze wkurzyć potrafi a że my w tym trudnym czasie wyglądamy i czujemy się jak beczka hormonów to oni nie rozumieją. Mój ostatnio dostał opierdziel że za mało kanapek bierze do pracy a w domu wpierdala słodycze i co tylko może. Afera na pół wsi o kanapki i mówi do mnie ze jak tak będę stekac to on tego nie wytrzyma i zamieszka w lesie😂😂😂

O kuwa.....sory ale mój nawet nie piśnie na temat bałaganu.... zwłaszcza przy dzieciach. Jak chce to sam sprząta a nawet gotuje rosołek dla swojej córuni. Zawsze powtarzam jak rzucę pracę to mogę być kurą.domową a tak to powinien jeszcze mi dopłacać że dzieci przypilnowanie i obiad czasami podany.
Oooo tak u mnie dokładnie jest tak samo z tym ze my jeszcze dzieci nie mamy ale ja wcześniej ciężko pracowałam prowadząc swoją firmę i zawsze powtarzałam : jeśli nie będę pracować to będę miała obowiązki domowe a dopóki oboje pracujemy to wszystko robimy razem. I tankują jest od lat ❤️

reklama
Do góry