A jak!A Grace i Franky znasz?
Tez dobre [emoji16]
Patrzyła ja

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak!A Grace i Franky znasz?
Tez dobre [emoji16]
@fredka84 donoszę zaczęłam trenować, pół piwka a jaka jestem zadowolonaRaczej jakiś małe ognisko i alko ofkors. Na ciacho mam chęć, chyba zrobię jogurtowe bo ładne borówki kupiłam
. Robiłam 4 razy i zawsze zakalec, i tydzień temu postanowiłam spróbować ostatni raz i wyszło pięknie ❤. Tylko mąż nie jadł bo z wiśniami, mówi że są bleee
. No to sama zezarlam całą blachę
![]()
Spoczko. Żadne problemo. Tylko Tobie alko nie podajemyWez mnie też [emoji1787][emoji16]
Prawie masz po drodze [emoji12][emoji16]
Coś, ktoś o Bydgoszczy? Mów mi gdzie bo może mam bliskoDużo do szczęścia nie potrzeba, co nie. Dokładnie 100km w stronę Bydgoszczy, droga nr 10
. Po zapachu kiełbaski trafisz
![]()
Gdzie można obejrzeć?A ja oglądam Anię nie Ann, czyli najnowsza wersja Ani z Zielonego WZgorza...jejuniu jak ja kochałam te książki!!!!!!!!!!! ❤❤❤ Znam wszystkie części praktycznie na pamięć ( No może już trochę mniej bo prawie 20 lat minęło odkąd się nimi zaczytywałam) ale każda przeczytałam ze sto razy! UwielbiamDaje sobie do pon relaksik i więcej leżenia niż robienia ale od pon już się nie będę aż tak oszczędzać
a Wy lezalyscie po transferach? Ja chodzę pomiędzy leżeniem na małe spacerki dla lepszego ukrwienia...
Dla takiego towarzycha mogę się poświęcić [emoji1787][emoji12] Będę chlać za nas trzy jak będziecie z Fredka z brzuchami śmigać [emoji16]Spoczko. Żadne problemo. Tylko Tobie alko nie podajemy[emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Dawaj ta do Fredki na imprezęCoś, ktoś o Bydgoszczy? Mów mi gdzie bo może mam blisko![]()
NetflixGdzie można obejrzeć?![]()
Bo ja częściej piekę na jesieni i w zimęKochana upiecz coś bo już tęsknie za Twoimi wypiekami i zdjęciami!! Dawka tez coś z ogrodu![]()
Ja tez uwielbiam Anie z Zielonego WzgorzaA ja oglądam Anię nie Ann, czyli najnowsza wersja Ani z Zielonego WZgorza...jejuniu jak ja kochałam te książki!!!!!!!!!!!Znam wszystkie części praktycznie na pamięć ( No może już trochę mniej bo prawie 20 lat minęło odkąd się nimi zaczytywałam) ale każda przeczytałam ze sto razy! Uwielbiam
Daje sobie do pon relaksik i więcej leżenia niż robienia ale od pon już się nie będę aż tak oszczędzać
a Wy lezalyscie po transferach? Ja chodzę pomiędzy leżeniem na małe spacerki dla lepszego ukrwienia...