reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam chcialam sie tylko przywitac i przypomniec:-)Ostatnio mam malo czasu na neta a wy tu tyle piszecie,ze trudno nadrobic przez co malo pisze ale podczytuje.
Milego dzionka wszystkim.

reklama
Witam.Co do pracy mojego o będziemy dokładnie wiedzieć w czwartek,bo mój brat jest teraz na urlopie i nie może się w robocie pokazywać:tak:.Ale mój jest bardziej na TAK niż na NIE z tą pracą.Będę miała bliżej do Ewci,bo Pruszcz Gdański jest zdecydowanie bliżej Słupska niż Chełm;-):tak::-D:cool2:.
Moja kadencja karmienia cycem dobiegła końca,mały nie chce ciągnąć.I nie powiem żebym z tego powodu była smutna.:tak:

Dzien Doberek
Mój M jutro idzie do szpitala na operacje ucha ale profesor mu powiedział,że jak będzie O.K. To w na następny dzien wyjdzie.Ja oglądam sukienki na allegro i doszłam do wniosku,że
"Sukienki, sukienki nie dla grubej panienki":-:)-:)-(

Bo cholera jasna co to ma być dwa wesela w jednym roku z prawie tymi samymi goscmi i oba po dwa dni:confused::confused::confused:

witam serdecznie
Marta1981 - no pieknie, Pruszcz jest zaraz obok Gdanska. 30 minut autobusem:-(buu moglybysmy sie spotykac. Do Gdanska pewnie na zakupy bedziesz jezdzila:-). Moze jak bede u rodzicow w odwiedzinach to sie jakos spikniemy. Ale z jednej strony jaki ten swiat maly...
Bodzinko - co to za operacja bedzie :szok: ?
Anaconda - pierwszy raz slysze o takiej metodzie ze smoczkiem, :tak: mam nadzieje ze szybko Maja sie odzwyczai:tak:

Dzien dobry.

A ja dziś odcięłam końcówkę smoczka bo będę małą odzwyczajała, jakie było jej zdziwienie i wcale jej to nie pasowało, usypiała chyba z pół godziny i ciągle wyjmowała tego smoka i oglądała, a ja jej na to że chyba ugryzła i zjadła trochę monia, nie mogła w to uwierzyć, teraz co drugi dzień będę obcinała po kawałeczku i takim sposobem mam zamiar wyeliminować smoczka całkowicie:tak::tak::tak:
Teraz życzę wam dobrej nocki i zmykam do łóżeczka:-):-)

Świetny pomysl:tak:. Jeszcze czegoś takiego nie słyszałam i dzięki za podpowiedź,bo u mnie oduczanie smoczka też lada dzień się zacznie:baffled:. Życzę powodzenia:tak:
Witam chcialam sie tylko przywitac i przypomniec:-)Ostatnio mam malo czasu na neta a wy tu tyle piszecie,ze trudno nadrobic przez co malo pisze ale podczytuje.
.
Vici witaj:-). Ja mam ostatnio ten sam problem. Podczytuję,ale mniej piszę:sorry2:

Mój M jutro idzie do szpitala na operacje ucha ale profesor mu powiedział,że jak będzie O.K. To w na następny dzien wyjdzie.Ja oglądam sukienki na allegro i doszłam do wniosku,że
"Sukienki, sukienki nie dla grubej panienki":-:)-:)-(

Bodzinka kochana a co to za smutaski z samego rana. Zaraz je pogonimy niech wróci dobry nastrój:tak:. A co za operację będzie miał twój M:confused:

reklama
Mój M ma chore uszy..Ma jkieś dziurki, pyrlaki itp.Ma grupe inwalidzą na stałe, bo ma 70% niedosłuchu.Jego ojciec też.No i miał w sierpniu wycinany pyrlak i plastyke ucha, łatali mu tą dziurke i się okazało,że się otworzyła na nowo i teraz sam profesor ma mu robić...
A jak dobrze pojdzie to na Walemtynki bedzie miał aprat słuchowy:tak::tak:

Do góry