KarolinaJ79
Fanka BB :)
Dziewczyny mam wyniki i nie mogę w to uwierzyć -14dpt i beta 1355 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mdłości się dopiero zaczną :-) Be careful what you wish for....Dziekuje Ci bardzo - naprawde dobra z Ciebie kobietka i duzo przeszlas ale uwierz mi ze to duzo gorzej zajsc tak daleko a jednak prawie wcale... Pozniej musisz jeszcze poniesc konsekwencje typu ronienie albo zabieg a to tez zle wplywa na endometrium no i to poczucie bezsilnosci i wyczekiwanie ktore sie wydaje nieskonczonascia !!!!! Co do papryki faszerowanej to tez kiedys robilam ale wole cukinie - chyba nie mieszkamy od siebie tak daleko - daj znac wczesniej to Cie z checia ugoszcze - pogaduchy i inne dla mnie teraz wskazaneBylam dzisiaj na zakupach i sasiadka sie przypaletala ona wziela swoje poltora roczne dziecko w wozku i weszla na poczte zostawiajac mnie z nim sama - juz pisalam @fredka84 ze nie wiem kto byl bardziej zesrany Ja czy on!!!! Jakos n ie mam wiekszych uczuc do obcych dzieci... Ciagle mnie wyciaga na wieczor na piwo a ja bymz checia wytrabila ze trzy desperadoski a tak musze sciemniac... Nie ma zadnych objawow jak dziewczyny ciazowych - tylko lekkie ciagniecia jakies macicowe
czy jajnikowe a tak kompletnie nic ...
Przykro mi :-(Beta 0,10![]()
Tak, rozmawiałam z nim... Twierdzi, że nie ma żadnych potwierdzonych badań, które uzasadniałyby grzebanie w immunologii... generalnie może być wszystko i nic. Dopiero jak trafiłam na forum, to zobaczyłam jak dałam się trzymać w niewiedzy przez zaufanie. Akurat na Niedu.żaka bym go nie zmieniła, za długo go znamA byłaś u Niedużaka kiedyś?
Może warto zmienić?
Mi Niemoczynski nie podpasowal od pierwszej wizyty i od razu zmieniłam, a rozmawiałaś kiedyś tak szczerze z nim? Że bez sensu jest transferowac do skutku, że może warto coś do badać? Przykro mi, że już tyle transferow nie udanychtylko nie oszukujmy się jak tak czyta się nasze posty to mało lekarzy sami proponują jakieś zmiany, bardziej my same sobie tutaj podpowiadamy co warto dobadac.. Przykre to strasznie...
My postanowiliśmy, że jak tam się nie uda to Odrazu walimy na Czechy...
Mdłości się dopiero zaczną :-) Be careful what you wish for....
Beta 0,10![]()
Dziewczyny mam wyniki i nie mogę w to uwierzyć -14dpt i beta 1355 ❤
Masz rację... Kiedy u mnie beta drgnęła to był jeszcze większy ból i rozczarowanie. Wyobrażam sobie, co czujecie, kiedy ta nadzieja urośnie jeszcze bardziej. Ja mieszkam w Warszawie, a Ty? Fajnie byłoby się kiedyś spotkać, nie tylko wirtualnie...Dziekuje Ci bardzo - naprawde dobra z Ciebie kobietka i duzo przeszlas ale uwierz mi ze to duzo gorzej zajsc tak daleko a jednak prawie wcale... Pozniej musisz jeszcze poniesc konsekwencje typu ronienie albo zabieg a to tez zle wplywa na endometrium no i to poczucie bezsilnosci i wyczekiwanie ktore sie wydaje nieskonczonascia !!!!! Co do papryki faszerowanej to tez kiedys robilam ale wole cukinie - chyba nie mieszkamy od siebie tak daleko - daj znac wczesniej to Cie z checia ugoszcze - pogaduchy i inne dla mnie teraz wskazaneBylam dzisiaj na zakupach i sasiadka sie przypaletala ona wziela swoje poltora roczne dziecko w wozku i weszla na poczte zostawiajac mnie z nim sama - juz pisalam @fredka84 ze nie wiem kto byl bardziej zesrany Ja czy on!!!! Jakos n ie mam wiekszych uczuc do obcych dzieci... Ciagle mnie wyciaga na wieczor na piwo a ja bymz checia wytrabila ze trzy desperadoski a tak musze sciemniac... Nie ma zadnych objawow jak dziewczyny ciazowych - tylko lekkie ciagniecia jakies macicowe
czy jajnikowe a tak kompletnie nic ...
Gratulacje kochanaDziewczyny mam wyniki i nie mogę w to uwierzyć -14dpt i beta 1355 ❤
Dziewczyny mam wyniki i nie mogę w to uwierzyć -14dpt i beta 1355 ❤