Ewelina @
Fanka BB :)
teraz na spokojnie i byle do przoduNo 2:1 więc gratulacje

bez szaleństw cieszę się na razie beztroska

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
teraz na spokojnie i byle do przoduNo 2:1 więc gratulacje

Ten niżej to bobotest?
 nawet gdy na usg był widoczny zarodek.
 nawet gdy na usg był widoczny zarodek.Witamy w załodze kwietniówekteraz na spokojnie i byle do przodu ☺☺☺ bez szaleństw cieszę się na razie beztroska

gratulacje
 gratulacje 
aż takTen niżej to bobotest?
W poprzedniej ciąży ani mi, ani mojej ciężarnej koleżance nigdy nie wyszedł pozytywnynawet gdy na usg był widoczny zarodek.

ja nie wiem test jak test
 ja nie wiem test jak test 
 co ma być to będzie
 co ma być to będzie 
 wychowuje maluchy praktycznie sama bo mąż od 7 lat za granica bo się budujemy swoich mam 3 i siostrę wychowuje w rodzinie zastępczej od 13 lat
 wychowuje maluchy praktycznie sama bo mąż od 7 lat za granica bo się budujemy swoich mam 3 i siostrę wychowuje w rodzinie zastępczej od 13 lat  teraz malutkie ale nie takie rzeczy mi straszne bo wszystko można ogarnąć tylko trzeba mieć dobry plan
 teraz malutkie ale nie takie rzeczy mi straszne bo wszystko można ogarnąć tylko trzeba mieć dobry plan 
A kiedy następny wynik?Mam wynik, 37105... wysoka ta beta, teraz czekanie na wynik z drugiego pobrania i wtorek wizyta
Wow to podziwiam, bo mnie jak na razie pokonuje jeden dwulatek, aż sie boje co będzie z dwójkaaż takja nie wiem test jak test ☺
co ma być to będzie ☺☺ wychowuje maluchy praktycznie sama bo mąż od 7 lat za granica bo się budujemy swoich mam 3 i siostrę wychowuje w rodzinie zastępczej od 13 lat ☺ teraz malutkie ale nie takie rzeczy mi straszne bo wszystko można ogarnąć tylko trzeba mieć dobry plan

a mąż na miejscu...
 a mąż na miejscu...
oj mój 2 jak miał 2 lata to dał mi po palić gorzej jak cała 3Wow to podziwiam, bo mnie jak na razie pokonuje jeden dwulatek, aż sie boje co będzie z dwójkaa mąż na miejscu...

trzeba to przeżyć teraz ma bunt 6 latka .... chodzi i się focha
 trzeba to przeżyć teraz ma bunt 6 latka .... chodzi i się focha