Patii_666
Fanka BB :)
Dla mnie też za dużo, u nas było 34 i tragedia tak samo zawroty głowy itd,Na Pomorzu blisko Ustki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie też za dużo, u nas było 34 i tragedia tak samo zawroty głowy itd,Na Pomorzu blisko Ustki
Ludzi pełno wszędzie nad morzem a że mam bardzo blisko do Ustki Jarosławca i darlowa.. To nie jadę.... Nie ryzykuje... Leżę i czekam na deszczNie da sie tak żyć przy 41.. chyba że na wakacjach na Karaibach![]()
Nie dziwie się, leż i odpoczywaj najlepiej nie gotuj nawet, albo coś szybkiego, ale jak to możliwe że tak wam się mieszkanie nagrzało? Ile macie na dworzu stopni? Mi na 10pietrze do 29 się nagrzało a na dworzu do 34 byłoUwierzcie mi... Mam dość....
Nie ruszam się z domu...
ja tez z Pomorza ale zazdroszczę ze masz tak blisko do morza ja 100 km mamLudzi pełno wszędzie nad morzem a że mam bardzo blisko do Ustki Jarosławca i darlowa.. To nie jadę.... Nie ryzykuje... Leżę i czekam na deszcz![]()
41 to jest na słońcu.. W domu.. Nie wiem według tego co pokazuje termometr 33Nie dziwie się, leż i odpoczywaj najlepiej nie gotuj nawet, albo coś szybkiego, ale jak to możliwe że tak wam się mieszkanie nagrzało? Ile macie na dworzu stopni? Mi na 10pietrze do 29 się nagrzało a na dworzu do 34 było
Jest fajnie jak już turyści pojadą...ja tez z Pomorza ale zazdroszczę ze masz tak blisko do morza ja 100 km mam ☺![]()
Ja jestem z Kołobrzegu więc też zawsze plaża pod nosem ale bywało tak że w sezonie wgl się na niej nie byloJest fajnie jak już turyści pojadą...Wtedy spokój cisza
To prawda... My byliśmy w te wakacje w górach w Zakopanem...Ja jestem z Kołobrzegu więc też zawsze plaża pod nosem ale bywało tak że w sezonie wgl się na niej nie bylo![]()