Ewelina @
Fanka BB :)
będzie dobrze zobaczyszTo mamy identyczną sytuację. U mnie też w styczniu puste, razem z zabiegiem.
Ostatnia @ 12 lipca, czyli idziemy prawie równo. Dzisiaj według aplikacji 5+1

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będzie dobrze zobaczyszTo mamy identyczną sytuację. U mnie też w styczniu puste, razem z zabiegiem.
Ostatnia @ 12 lipca, czyli idziemy prawie równo. Dzisiaj według aplikacji 5+1
Mnie dzisiaj pierwszy raz zaatakowało [emoji1751][emoji1751] na szczęście armia bezwonna ale tak głośna , że byłam w szoku [emoji23][emoji23][emoji23]Dobra mamuśki, teraz na rozluźnienie muszę się was poradzić bo nigdy zbytnio takich problemów nie miałam a teraz to bez maski gazowej nie podchodź [emoji85][emoji23] czy wy też macie takie problemy z gazami? Co polecacie na takie coś? Bo to jest normalnie tragedia jakas a jem normalnie jak zazwyczaj...
No teraz układ trawienny znacznie gorzej sobie radzi i stad problemy... ja mam potworne wzdęcia i jak juz ze mnie uchodzi to tez jest cieżkoDobra mamuśki, teraz na rozluźnienie muszę się was poradzić bo nigdy zbytnio takich problemów nie miałam a teraz to bez maski gazowej nie podchodźczy wy też macie takie problemy z gazami? Co polecacie na takie coś? Bo to jest normalnie tragedia jakas a jem normalnie jak zazwyczaj...
Zazdroszczę! Ja już próbuje wszystkiegoWspółczuję bardzo tych zaparć. U mnie za to wręcz odwrotnie. Po dwa trzy razy dziennie na dwójkę chodzę [emoji38]
Bleee.. chyba moje mdłości by się wtedy w wymioty przekształciły, chociaż jakiś sposób na oczyszczenie brzucha jest jakby nie było, dołem czy góra, co za roznicaA śliwka suszona?
proponuję ogórki kiszone popis mlekiemZazdroszczę! Ja już próbuje wszystkiegoJabłka, gruszki, jogurty, kawa z mlekiem, zapijam wodą z cytryna, mlekiem
Misz, masz, a nie z tego nie ma
Bleee.. chyba moje mdłości by się wtedy w wymioty przekształciły, chociaż jakiś sposób na oczyszczenie brzucha jest jakby nie było, dołem czy góra, co za roznica![]()
Raczej nie, pozniej chyba bol odpuszcza z tego co pamietamA że tak spytam a te cycuchy to całą ciążę tak będą boleć?![]()
Super witaj gratulacyjkiWitaj... Gratulacje