reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dobra mamuśki, teraz na rozluźnienie muszę się was poradzić bo nigdy zbytnio takich problemów nie miałam a teraz to bez maski gazowej nie podchodź 🙈😂 czy wy też macie takie problemy z gazami? Co polecacie na takie coś? Bo to jest normalnie tragedia jakas a jem normalnie jak zazwyczaj...

Dobra mamuśki, teraz na rozluźnienie muszę się was poradzić bo nigdy zbytnio takich problemów nie miałam a teraz to bez maski gazowej nie podchodź [emoji85][emoji23] czy wy też macie takie problemy z gazami? Co polecacie na takie coś? Bo to jest normalnie tragedia jakas a jem normalnie jak zazwyczaj...
Mnie dzisiaj pierwszy raz zaatakowało [emoji1751][emoji1751] na szczęście armia bezwonna ale tak głośna , że byłam w szoku [emoji23][emoji23][emoji23]

Dobra mamuśki, teraz na rozluźnienie muszę się was poradzić bo nigdy zbytnio takich problemów nie miałam a teraz to bez maski gazowej nie podchodź 🙈😂 czy wy też macie takie problemy z gazami? Co polecacie na takie coś? Bo to jest normalnie tragedia jakas a jem normalnie jak zazwyczaj...
No teraz układ trawienny znacznie gorzej sobie radzi i stad problemy... ja mam potworne wzdęcia i jak juz ze mnie uchodzi to tez jest cieżko 🤢😂 w ciazy można brać espumisan. Ale co do diety cieżko mi sie wypowiadać, bo jak jadłam zdrowiej to wzdęcia były, a wczoraj sie nazarlam grilla i nic!😜

Dziewczyny, czy miałyście jakieś niespecyficzne objawy zanim zrobiliście test? Ja np czułam ciepło w okolicy jajników tj jakbym miała termofor w brzuchu Ale skóra brzucha nie była jakoś mocno ciepła.

Współczuję bardzo tych zaparć. U mnie za to wręcz odwrotnie. Po dwa trzy razy dziennie na dwójkę chodzę [emoji38]
Zazdroszczę! Ja już próbuje wszystkiego :( Jabłka, gruszki, jogurty, kawa z mlekiem, zapijam wodą z cytryna, mlekiem :D Misz, masz, a nie z tego nie ma :(
A śliwka suszona?
Bleee.. chyba moje mdłości by się wtedy w wymioty przekształciły, chociaż jakiś sposób na oczyszczenie brzucha jest jakby nie było, dołem czy góra, co za roznica :D

Zazdroszczę! Ja już próbuje wszystkiego :( Jabłka, gruszki, jogurty, kawa z mlekiem, zapijam wodą z cytryna, mlekiem :D Misz, masz, a nie z tego nie ma :(

Bleee.. chyba moje mdłości by się wtedy w wymioty przekształciły, chociaż jakiś sposób na oczyszczenie brzucha jest jakby nie było, dołem czy góra, co za roznica :D
proponuję ogórki kiszone popis mlekiem 😀

reklama
Do góry