reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja zjadłam gołąbki i było gorzej, a po grochówce, to myślę, że będziesz tylko lepiej strzelać 🤣😂
Ja dzisiaj miałam okropną ochote na placki ziemniaczane z maślanką, czuje jakby ktoś mi mikserem jezdził po żołądku :D Ale dalej sie nic nie dzieje :D

Ktoraś tu z Sióstr moczy suszone śliwki we wrzątku i pije tą wodę. Ja tak zrobilam i działa, od 2 dni ulga. Dodam ze popijam jeszcze te śliwki kefirem 😁.

Wzruszają mnie dzieci i wszystko o matce, nawet w TV. Ale mąz wczoraj przez bałagan doprowadził mnie do złości fest, aż mi ciśnienie wzrosło i się spać odechciało. 😆
[/QUOTE]

Ja w ogóle zawsze tak mam, że jak tylko mnie mój Szanowny Mąż zdenerwuje, to nagle takiej energi do wszystkiego dostaje, spać nie umiem, moge leżeć kilka godzin, a i tak spać nie będę. I tak jak wcześniej pisałam, co chwile mam napady płaczu z byle powodu :D

U mnie troszeczke powiało, delikatny deszczyk przeszedł i od razu sie lepiej oddycha :)

reklama
Dziewczyny z zaparciami, a probowałyście kiedyś czopki glicerynowe? Podobno działają, ja już jestem w takim stanie, że chyba sobie kupie i wsadze :D

Dziewczyny z zaparciami, a probowałyście kiedyś czopki glicerynowe? Podobno działają, ja już jestem w takim stanie, że chyba sobie kupie i wsadze :D
Ja w pierwszej ciazy, w ostatnim trymestrze. Działają, ale najgorsze jest wytrzymać😂 bo każą chyba wytrzymać minimum z 15 minut, a jak juz sie wsadzi takiego czopka to po 5 Cię rozsadza😂

Ja również ide wcześnie do gina zeby przepisal mi luteinę i moze dowiem sie rowniez czy jest jeden kropek czy dwa kropki :) mam stresa trochę bo mam zle wspomnienia z tego gabinetu, płacz po tym jak przestało bic serduszko dziecku ale zacisnę zeby bo to najlepszy lekarz w okolicy
Trzymam kciuki! 😊 u mnie były teraz dwa pęcherzyki, Ale jeden zanikł niestety 😔 i został jeden bąbelek, któremu pięknie biło serduszko 😍
Też czułam od początku, że to bliźniaki, nawet mi się śniło po pozytywnym teście, że jestem w ciąży bliźniaczej z dziewczynkami, a mojej znajomej śniło się, że prowadzę podwójny wózek z dziewczynkami no i wyszło, że byłyby bliźniaki, więc może Twoje przypuszczenia też się sprawdzą 😊😁😉

reklama
Do góry