reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

No ja też mam oponke na brzuszku i staram się zakładać luźniejsze spodnie bo kurcze w innych się dopiąć nie umiem mimo że trzy tyg temu nie miałam problemu i też już mam taki balonik czyli macica już powiększona i jak jeżdżę ręka po podbrzuszu to go czuć :)

reklama
A słuchajcie, ja nie mam apetytu tylko na warzywa owoce nie jem dużo i normalnie mam taki wydęty brzuch myślę sobie co jest miałam mieć płaski brzuch na wesele w weekend a ja codziennie mam brzuszek, jestem po cc 2.t roku temu wiadomo mala oponka została, ale jest teraz wydęty po całości i się zastanawiam ciagle matko co to będzie jak mi brzuch tak urosnie do 9m, w 1 ciąży miałam ogromny brzuch ale objadałam sie, a zaczynam dopiero 4tydzien i nie moge dopiąć sie w spodnie [emoji1768][emoji2368][emoji2368][emoji2368][emoji2368] zauważyłyście jakies zmiany w Waszych sylwetkach? Wiem ze to glupie i wcześnie ale nie objadam sie a 4cm więcej w brzuchu
Też tak mam, na razie w spodnie wchodzę na luzie. Mam taka budowę, że u mnie zawsze pierwsze co to idzie w brzuch, ale ze kg nie mam za dużo to jeszcze jakoś to ogarniam. Wolałabym juz mieć piłeczkę :-D

A zapomnialam wam pisać, dzisiaj znajoma z pracy pytała ile lat maja mowie dzieci. To jej mówię. A ona mowi do mnie to kiedy trzecie. To jej mowie ze jestem w ciąży. Oczywiście w szoku, ze przeczucie ma, ze trafiła itd. (Ponad 60 lat ma tak swoją droga). I za chwile mnie pyta, planowane czy wpadka [emoji33] Myślałam ze padnę

Ja mam tak samo.. Urosla w biodrach.i na brzuchu.. Taki balonik . Wiesz o czym mówię... 😛 Nie zapinam dżinsów noszę legginsy teraz.. A sukienkę która kupiłam miesiąc temu na wesele musiałam poszerzać 🙄 Ach.. A tak dla wiadomości to z synem 12lat temu przytulam 30kg... I wszystko spadło po porodzie waga się nie przejmuje.. Też nie mam ochoty na jedzenie wszystko mi śmierdzi... Ostatnio same ziemniaki jadłam 😛
Niestety ja 30 plus 2 lata zrzucałam, w sobote wesele mam nadzieję ze sie zmieszczę w sukienke!

Matko dziewczyny was dziś tutaj nadgonic to nie lada wyczyn. Ja dziś po spacerku. A zrobiłam sobie test tak o żeby mieć na pamiątkę ot tak :p taki zwykły najtańszy z apteki nawet firmy nieznanej. Myślałam że na tym etapie będzie bardziej gruba krecha ale za często dziś chyba latałam siku 🙈

Załączniki

• Screenshot_2020-08-17-20-17-39-439_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-08-17-20-17-39-439_com.miui.gallery.jpg
    175,4 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry