Dla przykładu.. to mój aktualny wykres. Mam temperatury od 36,8 do 37 i nie koniecznie to wskazuje ciąże. Ale ładnie widać kiedy była owuPowiedzcie mi moje drogie czy na początku ciąży musi być 37 stopni i ponad? Dzisiaj mam 27 dc i zastanawiam się czy w ogóle wykonywać test? W ciąży ostatnio zmierzyła m sobie tak o w jakos 6 czy 7 tyg i mialam ponad 37 stopni. A teraz rano 36.2. Jeżeli mialabym testowac to musze isc do sklepu, bo potem dwa tyg będę na wsi, a tam nie ma gdzie kupić![]()
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Ananasy naprawdę pomagają czy tylko tak to jakaś tradycja? 

Martxx1
Ja jadlam w tym cyklu i się zajść udałoAnanasy naprawdę pomagają czy tylko tak to jakaś tradycja?![]()

A ja głupia walnijcie mnie zrobiłam rano test...Nie mogłam spać i coś mnie podkusilo. 24 dc...tak wiem że za.wczesnieKtóry masz dc?
ja dziś 26 i 11dpo.... ale walczę ze sobą żeby nie zrobić testu, botak bardzo nie chce zobaczyć tej bieli![]()

Chce_byc_mama_wielu
Muszę też robić gdzies wykresDla przykładu.. to mój aktualny wykres. Mam temperatury od 36,8 do 37 i nie koniecznie to wskazuje ciąże. Ale ładnie widać kiedy była owuZobacz załącznik 1164366

Chce_byc_mama_wielu
To muszę kupić na przyszły cyklJa jadlam w tym cyklu i się zajść udało![]()

Marta200x
Podobno pomagają przy zagnieżdżeniu . Nie zaszkodzi próbowaćTo muszę kupić na przyszły cykl[emoji16] ale zaraz koleżanka dawala mi ananasy zaraz przed tym jak zaszlam ostatnio w ciążę, dziewczyny jesteście genialne[emoji7]
Chce_byc_mama_wielu
Ja mam dzisiaj 26dc, to może jednego dnia bd testować?A ja głupia walnijcie mnie zrobiłam rano test...Nie mogłam spać i coś mnie podkusilo. 24 dc...tak wiem że za.wczesnieoczywiście biel... A ja.wiadomo już totalny pesymizm !

Ja mam termin @ na sobotę... nie wiem czy wytrzymam. ale jestem dzielna bo właśnie oddaje krew w diagnostyce i... nie zrobiłam betyJa mam dzisiaj 26dc, to może jednego dnia bd testować?![]()

reklama
Ja też termin na sobotę... kurde teraz głupie myśli że test o czułości 10 to już powinien coś pokazać. A sucho w tym miesiącu było...Ja mam termin @ na sobotę... nie wiem czy wytrzymam. ale jestem dzielna bo właśnie oddaje krew w diagnostyce i... nie zrobiłam bety![]()