Agnieszka2929
Fanka BB :)
Nie to ten bliźniak jednojajowyAga to ten bliźniak w swoim domku ? Ten osobny ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie to ten bliźniak jednojajowyAga to ten bliźniak w swoim domku ? Ten osobny ?
Nie to ten bliźniak jednojajowy
A czy badania krwi i moczu robi się co co miesiąc bo ostatnio jak byłam na wizycie mójginekolog zapomniał mi dać skierowanie właśnie na te badania a ja nawet o tym nie pomyślałam Co ile wy robicie te badania?
Nooo galantyTak jak obiecałam wysyłam zdjęcia. Na drugim już stóp nie widzę, muszę się pochylić
O a co to za grupa? I za co cybex chce tyle kasy???Bylam strasznie napalona na ten wozek jestem na gr na Fb i zrezygnowalam z zakupu. Strasznie wadliwy ciagle cos reklamują laski, buda wyblakła, nie uznali gwarancji. Wyłamują sie jakues plastiki masakra.
ja robię raz w miesiącu, bez względu na lekarza, bo lubię się kontrolować ;DA czy badania krwi i moczu robi się co co miesiąc bo ostatnio jak byłam na wizycie mójginekolog zapomniał mi dać skierowanie właśnie na te badania a ja nawet o tym nie pomyślałam Co ile wy robicie te badania?
Malwa tak z ciekawości skąd jestes?Nooo galantyej ja praktycznir nir mam brzucha az sie boje czy wszystko ok. Na prentalnych bylo ok a teraz jak juz brzuchy macie to mowie moze coś zle jest
? Wiesz juz co będzie?
O a co to za grupa? I za co cybex chce tyle kasy???[emoji52]
Mi co wizytę teraz raz na 4 tygodnie.A czy badania krwi i moczu robi się co co miesiąc bo ostatnio jak byłam na wizycie mójginekolog zapomniał mi dać skierowanie właśnie na te badania a ja nawet o tym nie pomyślałam Co ile wy robicie te badania?
Dowiem się 25, idę na wizytę. Z córką do 7 miesiąca nie było widać że jestem w ciąży, pod koniec 6 się nieco zaokrąglił. A teraz już na dzień dobryNooo galantyej ja praktycznir nir mam brzucha az sie boje czy wszystko ok. Na prentalnych bylo ok a teraz jak juz brzuchy macie to mowie moze coś zle jest
? Wiesz juz co będzie?