reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

Sluchaj, @Agnieszka2929 musisz przez to przejsc do tego listopada-grudnia i przejdziesz,bo kobieta jak musi to przechodzi wszystko i staje sie silna.Tylko musisz lezec,a nie wymyslac zajecia.Imiec usg co dwa tygodnie,morfologie i crp tez czesto,tzn tez co dwa tygodnie.Faceta olej,jak woli pic,niz byc przy kobiecie w tak trudnej,stresujacej sytuacji.Bardzo dobrze,ze go Twoi rodzice wywalili z domu.Mysl o tych dwoch dziewczynkach.

reklama
No ja jej pisałam wielokrotnie żeby się położyła. Ja czasem leżę cały dzien, bo brzuch mnie boli i nawet obiadu nie zrobię. Uroki ciazy...
Dokładnie tak. Ja mam w domu córkę 2,5 lata, jak mnie boli brzuch to leżę. Mąż potrafi po pracy sobie szybko coś do jedzenia zrobić, córka nigdy głodna nie jest bo dla niej zawsze coś w zapasie jest, więc nie gotuje. A nawet jak mam gorszy dzień to i na spacer nie wyjdzie. Jak trzeba to trzeba;)

Sluchaj, @Agnieszka2929 musisz przez to przejsc do tego listopada-grudnia i przejdziesz,bo kobieta jak musi to przechodzi wszystko i staje sie silna.Tylko musisz lezec,a nie wymyslac zajecia.Imiec usg co dwa tygodnie,morfologie i crp tez czesto,tzn tez co dwa tygodnie.Faceta olej,jak woli pic,niz byc przy kobiecie w tak trudnej,stresujacej sytuacji.Bardzo dobrze,ze go Twoi rodzice wywalili z domu.Mysl o tych dwoch dziewczynkach.
😥

No ja jej pisałam wielokrotnie żeby się położyła. Ja czasem leżę cały dzien, bo brzuch mnie boli i nawet obiadu nie zrobię. Uroki ciazy...
Ja duzo lezalam ale co mi to da jak mam lezec i plakac w poduszkę na zakupy tez musze wyjsc bo inaczej nie mam co jesc ani syn..syn tez sie domaga uwagi bo inaczej psoci .

Teraz jak nie ma meza tymbardziej jestem zdana na siebie zaraz tez musze wyjsc do sklepu bo ostatnio bylam tydz temu juz nic nie mam,a bol z glodu jest jeszcze gorszy.

Ja duzo lezalam ale co mi to da jak mam lezec i plakac w poduszkę na zakupy tez musze wyjsc bo inaczej nie mam co jesc ani syn..syn tez sie domaga uwagi bo inaczej psoci .
ja wiem, że to trudne co cię spotkało, a wielokrotnie pisałaś, że nie odpoczywasz bo to nazywają cię leniem itp. Syn ma 6 lat, to nie jest niemowlę, za rok pójdzie do szkoły i nikt nie będzie się z nim pieścił. Mieszkasz z rodzicami, nie wierze, że nie kupią ci nic do jedzenia. Mąż może syna też wziąć na kilka dni żeby cię odciążyć. Znam dziewczyny, które miały dwuletnie dziecko i od 15 tc leżały do końca, bo szyjka im poszła, dały radę, więc ty z sześciolatkiem też dasz.

ja wiem, że to trudne co cię spotkało, a wielokrotnie pisałaś, że nie odpoczywasz bo to nazywają cię leniem itp. Syn ma 6 lat, to nie jest niemowlę, za rok pójdzie do szkoły i nikt nie będzie się z nim pieścił. Mieszkasz z rodzicami, nie wierze, że nie kupią ci nic do jedzenia. Mąż może syna też wziąć na kilka dni żeby cię odciążyć. Znam dziewczyny, które miały dwuletnie dziecko i od 15 tc leżały do końca, bo szyjka im poszła, dały radę, więc ty z sześciolatkiem też dasz.
Mieszkam z rodzicami,ale każdy dba o swoje jedzenie aktualnie nikt nie ma kto pojsc do sklepu musze isc sama no lezalam i bylam len a teraz wszyscy wspolczuja ...

reklama
Do góry