Ananasowa93
Fanka BB :)
Gratulacje kochanaWitamy wszystkichkrólewna zdecydowała wyjść wczoraj
2960 gr szczęściazwalniam dla Was brzuchola kobitki
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Gratulacje kochanaWitamy wszystkichkrólewna zdecydowała wyjść wczoraj
![]()
No wlasnie pewnie tylko cyclogest 800 - @Linaaa ja sobie dokladalam luteine i nic nie mowilam Pawełkowi - mialam zapasy o neciBeta supera reszta trochę mało. Ile czego bierzesz?
Bierz estrofem dowcipnie...Estrofem biorę 5 tabl doustnie. Cyclogest ma 400mg. Mam luteine podjezykowa duży zapas to chyba zacznę brać.
Witamy wszystkichkrólewna zdecydowała wyjść wczoraj
![]()
Odpisał Ci coś doktorek? Nie wiem czy mu wysyłać WYNIKI czy czekać na te z 12go dnia. Wizytę mam na 3. 09.Bierz estrofem dowcipnie...
Już mam. 7dpt beta 70.
Estradiol 313.
Prog 12.8 nie za mało?
Nic mi nie odpisal - pewniezosawli sluzbowy bo sie spodziewal ze bede go zasypywacOdpisał Ci coś doktorek? Nie wiem czy mu wysyłać WYNIKI czy czekać na te z 12go dnia. Wizytę mam na 3. 09.
Mówił żeby mu wysłać wynik. Leki mam, Baczyn.ska mi wczoraj wystawila na heparyne bez wizyty. Poczekam na Pawełka. Gdzie tu do bety 1000...Nic mi nie odpisal - pewniezosawli sluzbowy bo sie spodziewal ze bede go zasypywacPo co masz mu wysylac? Mi ostatnio wtedy jak byl na wakacjach powiedzial ze przy becie okolo 1000 musi mnie ktos zbadac i chcial mnie wyslac do Bnachowej - ale ja oczywiscie pocszekalam. Jak masz wszystkie leki to czekaj - jak ci czegos brakuje to j edz do Michala albo Połacia.
Jeja,jaka piekna dziewczynka.Witaj na swiecie kochanaWitamy wszystkichkrólewna zdecydowała wyjść wczoraj
![]()