P
pożegnanie
Gość
Taaaaak!!! Ooo super ze mam kompankeDzidziu jestes z Wawy? Ja tez![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaaaak!!! Ooo super ze mam kompankeDzidziu jestes z Wawy? Ja tez![]()
Objawy (oprócz braku miesiączki) od wczoraj. 5+4 wg usg, 5+1 Om.Kiedy miałyście pierwsze objawy i jakie one były? Ja jestem 4+3 i nie mam kompletnie żadnych objawów. OM 25 lipca
Podobnie jak dziewczyny żadnych objawów, brak miesiączki. Później dochodzi każdemu inaczej, ja sennosc, mdłości (u mnie z głodu), teraz ssanie z głodu, nawet nad ranem, inni wrażliwość skutków, wymioty. A sa dziewczyny, które nie maja nic. Każdy organizm zareaguje inaczejKiedy miałyście pierwsze objawy i jakie one były? Ja jestem 4+3 i nie mam kompletnie żadnych objawów. OM 25 lipca
Ja mam 4 do porównania. Najbardziej mi się podoba Ciąża+, są codziennie jakieś artykuły nowe i Pregnancy Calendar. Preglife i Moja ciąża są mocno średnie.Objawy (oprócz braku miesiączki) od wczoraj. 5+4 wg usg, 5+1 Om.
Nie mam aplikacji. Jaka jest dobra?
oj powiem tobie ze to chyba loteria jestJa mam 4 do porównania. Najbardziej mi się podoba Ciąża+, są codziennie jakieś artykuły nowe i Pregnancy Calendar. Preglife i Moja ciąża są mocno średnie.
a kiedy się zaczęły pierwsze objawy? Dziewczyny na wątkach staraczkowych doszukują się mdłości i innych jeszcze przed terminem miesiączki, a ja już głupieję, bo nic nie czujęoj powiem tobie ze to chyba loteria jest ☺każdego dnia coś nowego
to ze trochę brzuch boli to już chyba norma ... ale mi piersi sutki to chcą wybuchnąć
do tego jem co godz
a wieczorem dupa chce wybuchnąć
Wiem ze przyjdą wymioty i senność ale na razie przeżywam to![]()
Ale jaja, to powiem Ci ze mieszkam bardzo obok.Wola pozdrawiaTaaaaak!!! Ooo super ze mam kompanke! Ja mieszkam na Muranowie!!! Gosia