Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny tak mi źle...wstawialyscie ostatnio zdjęcie swoich piesków...Ja dziś w nocy.swojego stracilamod poniedziałku walczyliśmy z weterynarzem o jej życie ale.nam.sie nie udało...
Przepraszam że dołuje ale musiałam się wygadać już mi lez brakuje. Córki placza![]()
U nas też tak będzie musiało być bo dzieci będą chciały. Ale ja jakoś nie wyobrażam sobie innego psa.. Nie była z nami długo ale wszyscy ja pokochaliOjej przykro mi strasznie.Ściskam mocno
Ja zawsze mówię, że będę chciała od razu drugiego, bo nie przeżyje.
Bardzo mi przykro. Najtrudniejsze w posiadaniu psa to się z nim pożegnać. Ona teraz merda ogonkiem w Waszych sercach, stąd te łzyDziewczyny tak mi źle...wstawialyscie ostatnio zdjęcie swoich piesków...Ja dziś w nocy.swojego stracilamod poniedziałku walczyliśmy z weterynarzem o jej życie ale.nam.sie nie udało...
Przepraszam że dołuje ale musiałam się wygadać już mi lez brakuje. Córki placza![]()
@Martxx1 prosze nie martw sie tymTak mnie wystraszył pozamaciczną, że nie wiem czy nie pójdę szybciej do innego.
Dziewczyny myślicie, że jeżeli to będzie cp to może być niebezpiecznie do wtorku? Bardzo się boję.Beta też tak pięknie przyrasta w razie cp?
Mam takie straszne sny ze po prostu wymiękam. Staram sie uspokoić wiecie zająć czymś innym, nie myśleć. Ale dupa wstaje u bum, porypany sen.
Doradźcie tak na rozsądnie, jeżeli mam podejrzenie cp to mam się czym martwić przecież, boję się, że jak beta tak ładnie rośnie to mi sie w tym jajowodzie tak rozwinie, że peknie.
Aa i przysięgam, że jeżeli wszystko będzie dobrze, to będę tylko na staraczkach z Wami, bo co się na czytam na innych forach to można zawału dostać.
I moje kochane czekam na wasze kreseczki ❤ dalej jaj wstawiacie to cieszą mnie niesamowicie ❤
WspółczujęDziewczyny tak mi źle...wstawialyscie ostatnio zdjęcie swoich piesków...Ja dziś w nocy.swojego stracilamod poniedziałku walczyliśmy z weterynarzem o jej życie ale.nam.sie nie udało...
Strasznie ci współczuję [emoji24] ja bym się zapłakała jakbym naszą małą straciła. A jak mogę spytać co mu się stało? I też od razu bym wzięła nowego psiaka. Mniej bym cierpiała.Dziewczyny tak mi źle...wstawialyscie ostatnio zdjęcie swoich piesków...Ja dziś w nocy.swojego stracilam[emoji24][emoji24][emoji24] od poniedziałku walczyliśmy z weterynarzem o jej życie ale.nam.sie nie udało...
Przepraszam że dołuje ale musiałam się wygadać już mi lez brakuje. Córki placza[emoji26]
Mi Wiesiołek szkód nie wyrządza, raczej czasami szybki posiłek typu fast food, a jem rzadko takie rzeczy więc od razu je odczuwam. W poprzednim cyklu bolały mnie jajniki od owu aż do @ i krzyż strasznie bolał, w tym cyklu nic nie czuję, nawet nadchodzącej @ ale biorę też niepokalanka pierwszy cykltez się zastanawiałam ale jeszcze nie doczytałam co i jak z tym wiesiołkiem. Widziałam, ze niektóre dziewczyny nie najlepiej się po nim czuja i trochę się obawiam![]()