reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
To ja doświadczeniem nie pomogę bo to też moja pierwsza ciąża, ale skoro jedziemy na tym samym wózku to możemy się wzajemnie wspierać! 😊💛
Ja o porodzie też zbytnio nie myśle, ale nastąpił u mnie przełom - póki nie byłam w ciąży to zakładałam sobie, że na pewno nie chce rodzić naturalnie tylko cc, a teraz już zdanie zmieniło mi się o 180* 😂 oczywiście może wyjść ostatecznie różnie, ale jednak zaczęłam być ciekawa naturalnego xD
To ja przed.pierwszą ciążą właśnie byłam nastawiona na cc, potem jak byłam w ciąży marzyłam o porodzie sn , a że los jest przewrotny to wyszło cc w prawie 42 tyg bo maluszek sie nie spieszył 😊

To ja doświadczeniem nie pomogę bo to też moja pierwsza ciąża, ale skoro jedziemy na tym samym wózku to możemy się wzajemnie wspierać! 😊💛
Ja o porodzie też zbytnio nie myśle, ale nastąpił u mnie przełom - póki nie byłam w ciąży to zakładałam sobie, że na pewno nie chce rodzić naturalnie tylko cc, a teraz już zdanie zmieniło mi się o 180* 😂 oczywiście może wyjść ostatecznie różnie, ale jednak zaczęłam być ciekawa naturalnego xD

Ciekawa jestem co zmienilo Twoje zdanie/nastawienie? Tylko ciekawosc?
Mnie porod silami natury poki co przeraza bardzo... 😅

.QUOTE="Dzidziu, post: 19991291, member: 197377"]
Pięknie!!! Graaatki ❤
Jesteś 5 dni do przodu, ale ja prenatalne mam na 11.09, wiec podobnie!!
Niech rosną Maluchy!!! 🙂😀

Dziekuje <3
Prenatalne tez mam 11.09, cos mi sie pokrecilo, ze dzis piatek, a to dopiero sroda ... :D
Na kiedy masz termin?
[/QUOTE]
Jeny ja prenatalne mam dopiero 5 pazdziernika:) u mnie wyjdzie prenatalne w 12 tyg

Mnie też dziewczyny dzisiaj coś pochwa kuje.. Nie wiem czy to przez lot, zmęczenie, cytologie czy zbliżającą się date miesiączki, w sobotę mam położna zobaczymy co powie.. Póki co nie jest to mocne kucie,
Luz naprawdę:) Rozciaga ci sie miednica+macica+całe bebechy robią miejsce na dzidzię. Tak naprawdę jak zapytałam lekarza co ma wzbudzic moj niepokój powiedział tylko.....krew. Chodzę do Goscia ktory jest tez specjalista od badan prenatalnych.Generalnie nawet w Luxmedzie /profimed/ ciezko sie do niego dostac,wiec chodze prywatnie.Takze sie nie denerwuj:)

Tak mnie tez ciagnie a szczegolnie na pomidory gdzie one mogly sobie byc lub nie byc kiedys.Teraz moja ulubiona kanapka jest chleb z maslem z rozsmarowana feta i na to pomidor cebula pieprz sol,jeszcze jakby tam byl ogorek kiszony i zwykly to tez przygarne
A ja bym zjadła Valbone,oscypka.Uwielbiam pleśniowe i ......nie mogę:( Teraz mam akcję na twarozek,pizze,pepsi,pomidorow. Do slodkiego w ogole mnie nie ciągnie.

reklama
Hejka kochane mam na imię Klaudia mam 24 lata, dołączam do kwietniowych mamuś, dziś jest mój 34dc 🙈❤️ Jestem w prawie 5 tygodniu, termin Na około koniec kwietnia (29 kwiecień), 17.08 test wykazał dwie kreseczki jeszcze przed terminem miesiączki wiec szok 🤭 a z ciekawości sprawdziłam Bo się zaziebilam porządnie i brałam na własna rękę jakieś leki typu teraflu, jakieś na grypę .. i byłam przed wizyta u lekarza rano z myślą ze przepisze mi antybiotyk wolałam to sprawdzić 🙈 tymbardziej ze z narzeczonym staraliśmy się o maluszka 🤭 nadal nie mogę w to uwierzyć i czekam tutaj na więcej mamuś ❤️ Pierwszy wynik Bhcg 21.08 wynosił ok 326 następny 25.08 już 1776 ❤️ Wszystkie wyniki badań Ok , poza TSH .. podejrzewam niedoczynnosc ciążowa :( moja siostra tez to ma, trzeba brać leki i być pod stałym nadzorem endokrynologa :( na szczęście mój ginekolog to tez endokrynolog wiec myśle ze będzie nam łatwiej, jestem ciekawa waszych historii ! ❤️ Jak narazie z objawow lekkie nudności, bardzo wrazliwe bolesne piersi, pobolewa mnie brzuch tak kłuje :/ , czasami mam zawroty głowy i szybko się mecze 😥 jutro kolejna wizyta na 9:30 zobaczymy czy już coś widać w tym moim brzuszku ❤️ Oby tak było ❤️ Trzymajcie kciuki kochane mamusie ❤️🤭
Super,gratulacje.Witamy na pokładzie:)

Do góry