reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Tsh nie musisz robic na czczo wiec mozesz zbadać je o każdej porze, ale lepiej dmuchać na zimne przy takim wysokim tsh lekarz musi wypisac leki a jeśli nie to trzeba zmienić lekarza 🙂
A czy na tsh prowadzący ciążę też wypisuje lek czy tylko endokrynolog?
Zobaczę może uda się w trasie coś pobrać, jutro Wrocław ale dopiero po 12, później już sobota i raczej nie będzie wyników.

reklama
Ja tez w poprzedniej ciazy przejechalam sie na lekarce bo dopoki z ciąża bylo wszystko dobrze to byla super a jak zaczelu się infekcje to miala problem zeby mi wymaz pobrać a czulam ze coś jest nie tak. I tak poród zakonczyl się w 32 tc stanem ropnym błon plodowych i malucha ledwo zdazyli wyciągnąć takze tak... Temu teraz zmieniam lekarza

Hej dziewczyny, na start gratuluje Ewelina i bardzo sie cieszę!😘 dobrze, ze skończyło sie na strachu, teraz czekamy na wizytę i serducho😉

liska_94, przykro mi, mam nadzieje, ze szybko znowu sie uda... ja przechodziłam to samo w czerwcu i po tym krwawieniu normalnie przyszła owulacja jak po okresie i oto jestem w kwietniowkach😉

Ja za to dziś poszłam do pracy poinformować o ciazy. Wczoraj wieczorem dostałam juz l4, a w pracy nie było mnie od 3 tygodni, bo teraz urlop, a wcześniej syn chorował. Denerwowałam sie, bo mój szef ostatnio ma dziwne zachowania, wybucha wściekłością o pierdoly itd., ale zdziwił mnie, bo szczerze sie ucieszył, powiedział, ze on na równi traktuje ciężarne w pracy, nigdy żadnej nie robił problemów i dla niego to nie problem, ze od razu idę na l4. Znajdzie kogoś na zastępstwo i czeka na mnie za 2 lata😉 także od razu miło mi sie zrobiło i ulga. Powiedziałam tez w końcu moim rodzicom, przeszczęśliwi, mama sie oczywiście rozpłakała🙂 teraz musi juz być dobrze

To moja 3 ciąża i 3 lekarz bedzie. Pierwszy bo mieszkalam w wawie i lekarka byla super ale jak wrocilam po 2 latach to się okazalo ze ceny tak do góry powindowaly ze nie bylo mnie poprostu stać. Ale jak ten lekarz do którego idę teraz z polecenia mi nie podpasuje to odrazu zmieniam

A czy na tsh prowadzący ciążę też wypisuje lek czy tylko endokrynolog?
Zobaczę może uda się w trasie coś pobrać, jutro Wrocław ale dopiero po 12, później już sobota i raczej nie będzie wyników.
Mi wypisal gin zanim jeszcze poszlam do endokrynologa, ale myślę że to zależy od lekarza. jestem pod opieką endo od stycznia i lekarz prowadzacy teraz ciaze kazal mi z nia wszystko konsultować,narazie wyniki mam ok wiec nie ma potrzeby zmiany dawek leków i wizyt.

reklama
Do góry