Ewelina @
Fanka BB :)
mi teraz tylko woda wchodzi ... od herbat mnie odpychaJeszcze pije duuuzo wody z cytryna i herbatkę pokrzywę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi teraz tylko woda wchodzi ... od herbat mnie odpychaJeszcze pije duuuzo wody z cytryna i herbatkę pokrzywę![]()
Ja też tylko wodami teraz tylko woda wchodzi ... od herbat mnie odpycha [emoji2960]
No właśnie, jak to jest z tą pokrzywą? My kupiliśmy, jednak dowiedzieliśmy się, że w ciąży nie powinno się jej pić.Jeszcze pije duuuzo wody z cytryna i herbatkę pokrzywę![]()
Wiesz, że Jak w nocy nie mogłam spać to dokładnie o tym samym myślałam?Co Ty gadasza później co? Uważaj, bo spaniesz. Sama nie pójdziesz
później czy jak juz bedzie strasze to czekać az wróci do domu
Oczywiście żartuję, ja mam a dzisn nadzieję, że nie będę taka matką co o wszystko sie boi i wszystkiego zabraniaale kto wie
![]()
Ugh u mnie też leje od rana.U mnie wróciły mdłości.... I po co mi to było
Dzień dibry dziewczynki... U mnie pada no i cóż będę leżeć cały dzieńmiłego weekendu
Koszmary też, były i też obudziłam się o 3.00 zasnąć nie mogłamUgh u mnie też leje od rana.![]()
Na dodatek okropnie ciężka noc. Pełna koszmarów
Tobie również miłego leżakowania![]()
Ja nie wiem, czy to hormpny tak działają, że takie sny są, przed ciąża nie mialam w ogóle..Koszmary też, były i też obudziłam się o 3.00 zasnąć nie mogłam![]()