reklama
P
pożegnanie
Gość
Nie rozumiem nagonki, ze dzieci rodzi sie majac 20 lat? Studia, praca i trzeba miec gdzie mieszkać, wiec trzeba kupić mieszanie, w Warszawie ceny sa wysokie, jest pęd, że czasami to nawet faceta się później znajduje, dlatego lekarze i szpitale chyba żyją w XIX w.Ja mialam rocznikowo 33 przy chłopcach i na patologii ciąży, na obchodzie mowili o mnie "stara pierworódka"![]()
P
pożegnanie
Gość
Nie lubię popcornu .... ale dziś siostra sobie robiła ... i matko jak wskoczyłam w kuchnie to myślałam ze ukradne jej ta sama miskę![]()
Ooo ja zaraz zrobię naleśniki z fetą i szpinakiem! Rybka byla juz 2 x w tym tygodniu, pieczony mintaj i dorsz.A mi właśnie Stary smaży łososia bo mi się chce rybki ❤ przez ten mój przymus leżenia chłop się gotować nauczył![]()

Popcorn poproszę lubię.

Mój twierdzi, że zrobi nalesniki sam, uczy się gotować, reakcja na włączenie miksera, bezcenna, jak by samolot odpaił

Agaataa
Zaciekawiona BB
o matko, ale narobiłaś smaka na popcorn!Nie lubię popcornu .... ale dziś siostra sobie robiła ... i matko jak wskoczyłam w kuchnie to myślałam ze ukradne jej ta sama miskę![]()

Chodź powiem wam, że ja kompletnie nie mam apetytu. Zmuszam się żeby coś jeść, ale wszystko mi nie smakuje. A najgorszy z tego wszystkiego jest zapach mięsa
Ewelina @
Fanka BB :)
tez omijam mięsa .... nie wiem czemu tak tak większość kobiet ma w ciąży na too matko, ale narobiłaś smaka na popcorn!![]()
Chodź powiem wam, że ja kompletnie nie mam apetytu. Zmuszam się żeby coś jeść, ale wszystko mi nie smakuje. A najgorszy z tego wszystkiego jest zapach mięsa![]()

StKarolina
Fanka BB :)
A więc strach był większy i pojechałam.. Nie czekalam na rozwoj - ja taka panikara jestem i cała drogę oczywiście plakalam.. widziałam mojego maluszka i jego serduszko.. odpoczywać i dostałam tabletki Duphaston
Na oddziale trafiłam na mojego gin i widzimy się 01.09 .. [emoji4]
Na oddziale trafiłam na mojego gin i widzimy się 01.09 .. [emoji4]
reklama
P
pożegnanie
Gość
Powiem Ci że mam podobnie, do 12 nie mailam dzis na NIC ochoty, wdusilam w siebie 2 kanapki. Potem zupa od teściowej opiekunki, poczylam podgrzewajac mięso..., myślę OMG jak ja to zjemo matko, ale narobiłaś smaka na popcorn!![]()
Chodź powiem wam, że ja kompletnie nie mam apetytu. Zmuszam się żeby coś jeść, ale wszystko mi nie smakuje. A najgorszy z tego wszystkiego jest zapach mięsa![]()