Frania1111
Zaciekawiona BB
Dziewczyny byłam dzisiaj na USG. Jest 10 tc. Czy któraś z was spotkała się aby na u dzdzisia przy główce i karku był obrzęk 0,11 cm?? Co to może być 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O biedna ale Ci współczuję, a może przynajmniej suchy chleb popijaj herbata, albo ja na siłę jadłam kaszę mannę, ale na wodzie bo po tej na mleku chujo. Wo się wymiotuję. Ja też nie wstawałam w ogóle, mąż co dwie godziny przynosił mi chleb albo kaszę i na siłę troszkę jadłam. Ja miałam szczęście z pandemia, że w marcu zamknęli wszytko i siedzę do tej pory i mi płacą 100 %, a Ty poszłaś na zwolnienie czy się się zwolniłaś? Bo kobiety w ciąży nie mogą teraz wrócić do pracy, może by udało Ci się iść na te 80% płatne przynajmniejKoszmar.. Zrezygnowałam z pracy do której poszłam tymczasowo bo nie mam siły wstać z łóżka, nie mogę nic jeść bo mnie zbiera na wymioty ☹Te tabletki raczej mi nie pomagająprzerąbane mowie Ci... Dziękuję że pytasz..
@Akate mogłabyś mi w wolnej chwili też wysłać te badania na priv. Będę wdzięcznaTak wszytsko zbadane , Biore letrox na tarczyce ale tylko dlatego,ze mialam ja powyzej 3 wiec za wysoka. Cala reszta jest ok.Zerknelam na szybko na liste badan, ktore podeslala @Akate i widze, ze na 100% jest tam kilka, ktorych nie wykonywalam .
Podałam linki do innych wątków na forum.@Akate mogłabyś mi w wolnej chwili też wysłać te badania na priv. Będę wdzięczna
Lekarz nic nie powiedział?Dziewczyny byłam dzisiaj na USG. Jest 10 tc. Czy któraś z was spotkała się aby na u dzdzisia przy główce i karku był obrzęk 0,11 cm?? Co to może być [emoji853][emoji853]
Mąż musiałby je wyleczyć przed oddaniem nasienia, przy IVF to też utrudnia uzyskanie zarodków dobrej jakościDziewczyny mam takie pytanie, mąż robił wczoraj badania do kolejnego podejścia i lekarz dodatkowo dał mu na przeciwciała przeciwplemnikowe, w gabinecie to przeoczyłam, a teraz się zastanawiam w jakim celu dał takie badanie? Przecież i tak będziemy podchodzić do ivf, co to zmienia jeśli np wyjdą takie przeciwciała?![]()
Mi tez immunolog kazal zbadac pomimo ivfDziewczyny mam takie pytanie, mąż robił wczoraj badania do kolejnego podejścia i lekarz dodatkowo dał mu na przeciwciała przeciwplemnikowe, w gabinecie to przeoczyłam, a teraz się zastanawiam w jakim celu dał takie badanie? Przecież i tak będziemy podchodzić do ivf, co to zmienia jeśli np wyjdą takie przeciwciała?![]()
Aaa to pewnie dlatego, bo skoro pierwsza procedura się nie udała, to szuka przyczyny. DziękujeMąż musiałby je wyleczyć przed oddaniem nasienia, przy IVF to też utrudnia uzyskanie zarodków dobrej jakości
O biedna ale Ci współczuję, a może przynajmniej suchy chleb popijaj herbata, albo ja na siłę jadłam kaszę mannę, ale na wodzie bo po tej na mleku chujo. Wo się wymiotuję. Ja też nie wstawałam w ogóle, mąż co dwie godziny przynosił mi chleb albo kaszę i na siłę troszkę jadłam. Ja miałam szczęście z pandemia, że w marcu zamknęli wszytko i siedzę do tej pory i mi płacą 100 %, a Ty poszłaś na zwolnienie czy się się zwolniłaś? Bo kobiety w ciąży nie mogą teraz wrócić do pracy, może by udało Ci się iść na te 80% płatne przynajmniej