Ja też piątek o 16Ja tez mam wizytę w piątek o 16 i miałam 5 usg plus prenatalne.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też piątek o 16Ja tez mam wizytę w piątek o 16 i miałam 5 usg plus prenatalne.
O jak miłoJa też piątek o 16![]()
U mnie też dlatego napisałam że pewnie przy porodzie się okażeJa mam wszystko po chłopcach wózek i tak kupuje nowy A z pozostałymi rzeczami czekam jak i ty na poznanie płci ale.predko to nie nastąpi
Czyli planujecie 4 dobrze myślę?ja też zawsze chciałam 4 bo byłam sama z bratem i 8 lat różnicy zero kontaktu tak naprawdęDla.nas też zdrowie najważniejsze po za tym planujemy jeszcze 1 dziecko więc przy ostatnim będzie mi zależało ma corci..teraz sama do brzuszka mówię Ignasale chciałabym ta core dla męża i teściowej to taka złota kobieta A przez ostatnie 5 lat tyle przeszła że uszla z niej chęć życia dosłownie A od zawsze marzy o wnuczce A ma 3 wnuków...
Przede mną 3 cc i też obawy są chyba zawsze będą towarzyszyć. Zwłaszcza jak oglądam czasem jakiś alarm czy uwagę właśnie o porodach to aż strach iść na porodówkęPrzede mną 2 cc ale obawy też są.. Jesteśmy twarde będzie dobrze trzymam za nas wszystkie kciuki❤
Żebyś wiedziała że aż strach poprostu to co się czasem wyrabia na nichPrzede mną 3 cc i też obawy są chyba zawsze będą towarzyszyć. Zwłaszcza jak oglądam czasem jakiś alarm czy uwagę właśnie o porodach to aż strach iść na porodówkę
I to nieważne czy sn czy cc ale takie przypadki niektóre są ze naprawdę spać czasem się nie daŻebyś wiedziała że aż strach poprostu to co się czasem wyrabia na nich![]()
Ja mam wszystko typowo chlopiece więc gdyby była.dziewczynka to.cala wyprawka na nowoU mnie też dlatego napisałam że pewnie przy porodzie się okaże [emoji1]te małe ubranka mam wszystko w neutralnych kolorach [emoji16]
Tak.planujemy 4 z różnica 2-3 lata między dziećmi akurat ostatnie bym rodziła mając 30-31lCzyli planujecie 4 dobrze myślę?ja też zawsze chciałam 4 bo byłam sama z bratem i 8 lat różnicy zero kontaktu tak naprawdę [emoji1751]ale teraz się porządnie zastanowię[emoji1787] kurczę tak liczę że co roku mam wymioty do końca to już mam dość [emoji134]
To ja po Was, bo o 17. Po raz pierwszy do nowego lekarza. Więc stres pewnie będzie. Na razie zgaga mnie męczy i walczę z niąJa też piątek o 16![]()
O ja też walczę od rana że zgaga i oszalec idzieTo ja po Was, bo o 17. Po raz pierwszy do nowego lekarza. Więc stres pewnie będzie. Na razie zgaga mnie męczy i walczę z nią![]()