Ewelina @
Fanka BB :)
tez mam i jemu to powiem urospt nie pomógłDziewczyny miala ktoras z was zapalenie pecherza w ciazy? Co moglyscie brac jak sobie radzic? Wizyta u gin dopiero jutro

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez mam i jemu to powiem urospt nie pomógłDziewczyny miala ktoras z was zapalenie pecherza w ciazy? Co moglyscie brac jak sobie radzic? Wizyta u gin dopiero jutro
ja też Bebilonem , ale 1 takim niebieskim, a przez ulewanie próbowałam najpierw mleka Nutramigen...ten to dopiero śmierdzi, mały nie chciał go pić takie było paskudneJa odciagalam niedługo. Też karmilam mm bebilon pepti - Jezu, jak on śmierdzi![]()
Ja musiałam niestety dawać córce przez pół roku nutramingen. Bo miała alergie na mleko... Ale u nas mala załapała.... Później nie chciała pić innychja też Bebilonem , ale 1 takim niebieskim, a przez ulewanie próbowałam najpierw mleka Nutramigen...ten to dopiero śmierdzi, mały nie chciał go pić takie było paskudne
mój endokrynolog mi polecał przed ciążą, teraz ginekolog też powiedziała, że jest okPotwierdzam Femibion 1 jest dobry!!! Mi go wskazala lekarka, która prowadzi moją ciążę.
oj głowa płata figle! Musimy dać jakoś radę! Ale i tak się stresuję! Dziękuję za słowa otuchy!Spokojnie.... Wiem że łatwo się pisze... Ale wiedz że ja też w srode będę się tak czuć..dzisiaj robiłam tylko badania krwi tsh i mocz i też nie spałam od 4. 00..
no ja właśnie się zastanawiałam, czy syn nie ma alergii, ale okazało się, że nie...u nas był ogromny problem z ulewaniem, co zjadł to zaraz zwrócił, więc w końcu zaczęłam mu dodawać do mleka Nutriton i podziałało, najadał się, przybierał pięknie na wadze, a ja psychicznie odżyłam, bo byłam pierwsze 2 msc po porodzie klebkiem nerwów i to do tego stopnia, że w 3 tygodnie schudłam 12kg i wyglądałam jak przed ciążą...żadna dieta nie była mi potrzebna, brzuch normalnie z dnia na dzień zniknął...teraz mam nadzieję, że już taka zestresowana nie będę, ale kg stracę równie szybkoJa musiałam niestety dawać córce przez pół roku nutramingen. Bo miała alergie na mleko... Ale u nas mala załapała.... Później nie chciała pić innychto był dopiero problem... Potwierdzam najgorsze mleko
![]()
tak, ja biorę i w pierwszej ciąży też brałam całą serię PregnyA bierze ktoś pregne start![]()