P
pożegnanie
Gość
Dzidzia❤ Cie odjadaja wlasnie nie przytylam....i to jest dziwne ze te spodnie mnie uciskają

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzidzia❤ Cie odjadaja wlasnie nie przytylam....i to jest dziwne ze te spodnie mnie uciskają
Jak macie możliwość to ja bym poszla co 2 tygodnie, przyznam ze miałam killa skierowań z luxmedu i wszystkie skorzyslam, zatem ja jestem za USG co 2-3 tygodnie, a jak coś wzbudza wątpliwości albo powoduje strach, to co tydzień.ja 1 raz bylam 6tc+2.teraz będę w 9 tc i uwazam ze warto,wiesz czy wszystko w porzadku z maluchem
U lalla wieczorem, no ale wszystko jest w porządku, więc no stressja też mam wizytę w piątek, ale wiem, że wszystko będzie dobrze i tak musimy myślećja mam o 18:30 więc praktycznie cały dzień jeszcze w pt czekania
![]()
Aaa to wiem.wiem, któryto ten co ma nazwisko jak miesiac![]()
ładny brzuszek i daje zgrana Mama.Jak tam wasze brzuszki dziewczęta?
Mój to z dnia na dzień jest coraz większy i normalnie aż się boję z jakim zakończę tą ciążę
Taki jak teraz to ja z synem miałam przed ślubem, czyli w 5 msca jestem obecnie w 11tc (10+7)
Piękny brzusioJak tam wasze brzuszki dziewczęta?
Mój to z dnia na dzień jest coraz większy i normalnie aż się boję z jakim zakończę tą ciążę
Taki jak teraz to ja z synem miałam przed ślubem, czyli w 5 msca jestem obecnie w 11tc (10+7)
Piękny brzusioJak tam wasze brzuszki dziewczęta?
8+3 dokładnie dziś. Jestem pewna że dzidziuś się nie rozwija. Akurat zmieniłam lekarza na świetną P.doktor której wierze na słowo. A poza tym.... Wiem co widziałam na USG
Niestety muszę mieć zabieg i strasznie się go boje![]()
Mam jeszcze bliźniaki. Więc trzymam się jakoś. Więcej starać się nie będziemy. Boję się tylko "tego dnia". Nadal mam objawy niestety... Ech..
piękny brzuszekPiękny brzusioja
Piękny brzusiou mnie wedlug usg 9+6,według OM 10+6 ale chyba będę patrzeć na termin z usg,ej ja mam tak samo aż się boje ile przytyje
ale ponoć w kolejnych ciążach brzuch wcześniej widać może coś w tym jest