reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniowe mamy 2021

@Martxx1 ja mam cykle 26 dniowe, owulacja była między 14-16 dniem, więc o przesunięciu nie ma mowy ;) Ale przeczytałam właśnie u mamaginekolog " Pęcherzyk żółtkowy pojawia się ok. 5 tyg + 2 dni do 5 tyg + 5 dni. Zazwyczaj gdy pęcherzyk ciążowy(GS) ma średnicę 8-10 mm", czyli by się zgadzało - pęcherzyk mógł mieć wtedy mniej niż 10 mm :)

@Ewelina @ wszystkiego najlepszego!! i spokojnej ciąży :D

@sad1717 a czytałaś Nesbo? a z polskich Czornyj albo Rogoziński :)
Ja się boję, że jak taki duży miałam żeby ten zarodek Się pojawił 😊😊

reklama
Po wizycie 😁 jestem przeszczesliwa. ❤️
Za każdym razem takie emocje i wybuch płaczu widząc małego ludzika. 😁😃
Mój dzidziuś ma się dobrze, serduszko bije pięknie, wymiary ma jak najbardziej w porządku. ❤️❤️ Termin 26.04.
Karta ciąży założona 😊
IMG_20200909_101828.jpg

7.10 prenatalne.

Ostatnio trochę w inną stronę poszłam i czytałam Grę o tron, ale też saga nie skończona i będę czekać. S.Kinga przeczytałam praktycznie wszystko. Z polskich podobały mi się książki K.B. Miszczuk, K. Puzyńskiej o Lipowie. Mroza o Chyłce też czytam. Wszystkiego po trochę :) Autorów wymienionych przez Was już mam w notatniku, będę nadrabiać :)

Po wizycie 😁 jestem przeszczesliwa. ❤️
Za każdym razem takie emocje i wybuch płaczu widząc małego ludzika. 😁😃
Mój dzidziuś ma się dobrze, serduszko bije pięknie, wymiary ma jak najbardziej w porządku. ❤️❤️ Termin 26.04.
Karta ciąży założona 😊
Zobacz załącznik 1174127
7.10 prenatalne.
Cudownie.... Ale nam się środa pięknie zaczęła... Oby tak dalej...

@sad1717 Miszczuk też wszystko przeczytałam i czekam na kolejną ;) Mróz tylko Chyłka i to nie zawsze, reszta wkurza mnie niedociągnięciami i brakiem logiki. Za to jak posłałam małą do żłobka rok temu i płakałam razem z nią, to przerzuciłam się na polskie obyczajówki/romansidła - potrzebowałam hapyy endów ;) i teraz nie mogę wrócić do kryminałów ;)

@LaetitiaAinos cudownie :D

@Martxx1 nie ma czegoś takiego jak za duży :D lepiej tak, niż za mały ;) popatrzyłam ile miał pęcherzyk @LaetitiaAinos i pisała, że miała 8mm w 5t3d i popatrz jakie dziś cudne wieści i to mnie pociesza :D

@sad1717 Miszczuk też wszystko przeczytałam i czekam na kolejną ;) Mróz tylko Chyłka i to nie zawsze, reszta wkurza mnie niedociągnięciami i brakiem logiki. Za to jak posłałam małą do żłobka rok temu i płakałam razem z nią, to przerzuciłam się na polskie obyczajówki/romansidła - potrzebowałam hapyy endów ;) i teraz nie mogę wrócić do kryminałów ;)

@LaetitiaAinos cudownie :D

@Martxx1 nie ma czegoś takiego jak za duży :D lepiej tak, niż za mały ;) popatrzyłam ile miał pęcherzyk @LaetitiaAinos i pisała, że miała 8mm w 5t3d i popatrz jakie dziś cudne wieści i to mnie pociesza :D
Chyba czasem jak nie rozwija się zarodek to ciałko żółte jest przerośnięte czy coś takiego, naczytałam się bzdur i teraz myślę o dupie Marynie 🤣🤣🤣

Dobra ja się z wami żegnam na dziś byłam tylko wizyty oblukac 😉 dziś mam 35 urodziny i trochę muszę oo robić .... potem mam wywiadówki trzy na raz i gości wieczorem 😉 trzeba ciasto zrobić 😉 do później 😘😘
Wszystkiego najlepszego kochana 🎂💐 zdrówka i radości, A przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania ❤🥰

reklama
Do góry