reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniowe mamy 2021

u mnie serduszko biło tak tylko się go zapytałam jak to jest z tymi objawami 😉 ale dodał ze z doświadczenia wie ze kobiety które maja mniej dolegliwości częściej ciąże donoszą 🤭
Serio? Pocieszyłaś mnie ale to racja jak byłam w ciąży z synem mialam tylko zgage w poronionej mdłości takie ze z lozka wstac nue moglam
Sto lat sto lat! :) spokojnych dni :))

reklama
Ostatnio trochę w inną stronę poszłam i czytałam Grę o tron, ale też saga nie skończona i będę czekać. S.Kinga przeczytałam praktycznie wszystko. Z polskich podobały mi się książki K.B. Miszczuk, K. Puzyńskiej o Lipowie. Mroza o Chyłce też czytam. Wszystkiego po trochę :) Autorów wymienionych przez Was już mam w notatniku, będę nadrabiać :)
Berenika Miszczuk wymiata uwielbiam ją😍

Ja dziś 10+3 a termin według OM 6.04

Ahh dziewczyny masakra z tym jedzeniem, mdłości nie mam jedynie przez tydzień miałam taka gule w gardle że nie umiałam jeść potem było ok a teraz zaś jakieś cyrki... Mam ochotę na wrap z MC i co kilka gryzow i koniec, gryros zrobiłam trochę podziubalam i tyle... Mam ochotę na coś a potem okazuje się że to nie to.... Ciągle chodzę głodna a nie wiem już co mam jeść bo jem zmuszając się, ostatnio robiłam gulasz i jak chciałam zagęścić sos to nie wiem odruch wymiotny był na zapach gulaszu i właśnie ciągle mam odruch wymiotny jak robię jakieś mięso z sosem jakiś zapach mnie tam drażni ehh. Piersi bolą przy dotykaniu tylko a tak ok... Na wizycie 23.09 gin będzie mi badał piersi bo tak w karcie ciazy jest, a w sumie w żadnej z dwóch ciąż mi gin nie sprawdzał piersi a dodam że jestem hmm wstydzioch haha ni to że nogi przed nim rozkładam to, jeszcze piersi będzie widział haha przed baba chyba bym się tak nie wstydziła No ale u nas są w mieście dwie Panie ginekolog i ciężko się dostać.
A to mamy podobny termin ❤!
Mam wrażenie że działam pod wpływem sugestii, Ewela pisała o paprykarzu -zjadłabym przed chwilą padło o kabanosie @LaetitiaAinos -oczywiście że zjadłabym.
Mam tak samo gotowane mięso zapach też mnie drażni szczególnie jal gotuje jakąś zupę albo sos, choć już jest gotowe, to zjem ale zapach jest straszny😝🤣

Ja Dziś jadąc do pracy miałam stluczke...jeżdżę autobusem i niestety kierowca tak chciał odbić i wylecialam z siedzenia, chciałam się złapać rurki i coś w mi nadgarstku poszło. Kierowca dzwonił po policję i karetkę, ale uwaga!!!! Pani pytała czy uważam, że mój nadgarstek jest tak ważny, żeby wzywać karetkę reanimacyjna?? Mówię, że ręka swoja droga, ale jestem w ciąży, po dwóch poronieniacg, A dostalam takiej paniki, że brzuch mi rozwalallo z bólu. Kolenje pytanie- krwawi Pani? Traci przytomności? Kuzwa myślałam że w ukrytej kamerze jestem...poddalam się. Poczekalam na policję, poszłam prywatnie na USG, nie wiem tylko co z tą ręką zrobić, bo boli ale nie puchnie...
A wiecie co z bablem? Tak mnie rozbawil, nic sobie nie zrobił z tego, tylko sobie machal raczkami hahaha
Rozczulul mnie, ale najważniejsze, że z małym ok. Teraz leżę plackiem i odpoczywam...
Bidulo, ale Ci się trafiło 😔 Uff, dobrze że maluszek cały i zdrowy. Odpoczywaj 😚

reklama
Do góry