Czarna 36
Fanka BB :)
Ciesz ze cie przyjmie u mnie zakaz przychodzenia z infekcjąDziewczyny tak mi głupio iść na wizytę jak jestem przeziębiona. Lekarz będzie się dziwnie patrzył na mnie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciesz ze cie przyjmie u mnie zakaz przychodzenia z infekcjąDziewczyny tak mi głupio iść na wizytę jak jestem przeziębiona. Lekarz będzie się dziwnie patrzył na mnie![]()
Dzięki!Cześć i gratulacje ❤ 10t, to juz konkret. Krwiakiem sie nie martw wchłonie sie, albo oprozni. Nie dźwigaj nic i używaj windy ,a nie schodów.
nie można kichać? Czy coś zle zrozumiałam? Też mam żylaki, paskudne na nogach :/Hejo dziewczyny, wstyd się przyznać ale my prawie od dwóch lat, mamy parę godzinek luzu od małego, ale to tylko dlatego że musimy lekarzy ogarnąći dziadki z nim zostali, dobre i to, niedługo mam usg żył bo mam straszne problemy z żylakami, tylko że teraz i tak ciąża to nie przepchaja ich ☹ale chociaż zobaczą czy nie są zapchane bo mi się koraliki już robią.. Od rana mam bóle podbrzusza.. Jescze byłam na kibelku siku i kichnęłam, chodź wiem że nie można bo czytałam o tym, no cóż.. Miłego dnia dziewczyny
![]()
Gbs paciorkowiec, wymaz robi się jakos pod koniec ciazy .
Dokładnie tak, ja się z tym męcze od początku ciąży i niestety nic nie pomaga...Mam glupie pytanie ale nigdy nie mialam i sie zastanawiam jak to wyglada.chodzi o zaparcia.czy to jest jak czujesz ze idzie ale nie moze wyjsc?
ja na szczęście tez zdalnieZleci, pij chociaż wodę z cytryną i miodem. Po 14 jak możesz w kimono. Ja kibluje do 17, tyle ze zdalnie.
a czemu kichać nie mozna?nie można kichać? Czy coś zle zrozumiałam? Też mam żylaki, paskudne na nogach :/
A co jak się tego nie zbada albo nie wyleczy? Mnie tutaj w żadnej ciąży ginekolog nie widział, więc żadnego wymazu nie wziął.
Wstałam z bólem głowy, kolejny raz. Mam już dość tego. Z pracy się nie zwolnię, bo połowa dzisiaj do szkoły jedzie i będziemy w okrojonym składzie. Ostatnio mam okropne bóle głowy, możliwe że za dużo cukru jem.
będzie super....to juz ustaloneMiłego dnia kobietkimnie czeka dziś dzień rewolucji
mąż wraca i będzie do końca września
idę o 16 założyć kartę ciąży itd ... oby tylko było ok
![]()
Przestań, ja swojemu dziś od razu powiedziałam że mam katar ale nie biorę nic, to mówił żeby się wzmacniać witaminami, rutinoscorbinem itp zebyzdusic to w zarodkuDziewczyny tak mi głupio iść na wizytę jak jestem przeziębiona. Lekarz będzie się dziwnie patrzył na mnie![]()