Olka2729
Fanka BB :)
Myslisz? Ja tez czuje ze to chlopakMi wygląda na chlopca.Ja za tydzień w środę mam prenatalne będę miała 13+4

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Myslisz? Ja tez czuje ze to chlopakMi wygląda na chlopca.Ja za tydzień w środę mam prenatalne będę miała 13+4

Witam wszystkie przyszłe mamusieNo to póki co, określiło się 31 mamusiek:
Dziewczynki: 9
Chłopcy: 6
Nie wiadomo: 16
17 tydz 4
16 tydz 7
15 tydz 6
14 tydz 12
13 tydz 2
Nie określiła 0

Szczerze to miałam różne odczucia i pobolewania, ale chyba nie były zlokalizowane w dole brzuchaDziewczyny czy czujecie brzuch na dole ? To nie ból ale takie dziwne uczucie i tak się martwię bo ostatnio nic nie czułam. Jadę jutro jednak to nawet dla własnego spokoju bede wiedziala czy coś się dzieje.
Witamy Cię kochana serdecznie, Parka ? SłodziutkoWitam wszystkie przyszłe mamusie
Chciałabym dołączyć do Waszego grona, mam termin 28.02/01.03.
Aktualnie 17tc 16+2 ciąża bliźniacza. Wstępnie chłopczyk i dziewczynka. W piątek mam kolejna wizytę i mam nadzieję, że uda się potwierdzić.

Myslisz? Ja tez czuje ze to chlopak [emoji6]
Ja dziś miałam takie jakby rozpieranie w macicy, ale czy tak powinno być ja nie wiem. Boli źle, nie boli jeszcze gorzejDziewczyny czy czujecie brzuch na dole ? To nie ból ale takie dziwne uczucie i tak się martwię bo ostatnio nic nie czułam. Jadę jutro jednak to nawet dla własnego spokoju bede wiedziala czy coś się dzieje.
Nic po za tym się nie dzieje , wiec pewnie sobie wmawiam. Jutro się okaże co i jak. Ale wpadłam jeszcze na jeden pomysł co mi moze doskwieraćSzczerze to miałam różne odczucia i pobolewania, ale chyba nie były zlokalizowane w dole brzucha
Z ciążą jest tak ,że wszystko może oznaczać nic takiego ,albo coś, Lepiej sprawdź i teraz odpocznij, może nospe ?

zaparcia... juz tak mialam , może nie pamiętam czy to identycznie czułam ale było całkiem podobnie tak ze mnie az niepokoiło.za dużo węglowodanów ostatnio
 zaparcia... juz tak mialam , może nie pamiętam czy to identycznie czułam ale było całkiem podobnie tak ze mnie az niepokoiło.za dużo węglowodanów ostatnio 
 No rzeczywiście tak jest boli źle nie boli jeszcze gorzej. Serducho bije idealnie , plamień nie mam, wszystko tak jak powinno a wmawiam sobie ze xos moze być nie tak . Bezsensu...Ja dziś miałam takie jakby rozpieranie w macicy, ale czy tak powinno być ja nie wiem. Boli źle, nie boli jeszcze gorzej
No gratulacje, tego to u nas jeszcze nie grali ❤❤❤❤Witam wszystkie przyszłe mamusie
Chciałabym dołączyć do Waszego grona, mam termin 28.02/01.03.
Aktualnie 17tc 16+2 ciąża bliźniacza. Wstępnie chłopczyk i dziewczynka. W piątek mam kolejna wizytę i mam nadzieję, że uda się potwierdzić.