reklama
Gryfin
Fanka BB :)
Dokładnie, ja parę dni temu miałam sen że robiłam chyba 10 testów pod rząd i każdy był negatywnyWredoty dalej nie ma jest nadziejachodź dziś miałam sen że przyszła ta małpa i byłam załamana ze nie wyszło... Mówią, ze sny brać na opak.. Kto wieee,
![]()

U mnie też jeszcze jej nie ma więc tez nadzieja jestWredoty dalej nie ma jest nadziejachodź dziś miałam sen że przyszła ta małpa i byłam załamana ze nie wyszło... Mówią, ze sny brać na opak.. Kto wieee,
![]()

krasulkaa
Mi gin powiedział że dopiero jak się rozkręciła jest krwawienie to że niby Miesiączka się zaczęła a nie od plamień typu że przy podcieraniu tylko..Dziewczyny a jeśli @ się pojawi to liczycie początek od brązowych plamień czy dopiero jak się pojawi czerwień? I kiedy zaznaczacie, ze jest koniec? Jak jest całkowicie czysto?
Nesbitt33
U mnie jest go bardzo mało taki kremowy
A właśnie jaki powinien być śluz we wczesnej ciąży? [emoji848]
K
Katijah
Gość
Mi ginekolog powiedział, że jeśli pojawi się plamienie w okolicach @to liczyć jako @.Dziewczyny a jeśli @ się pojawi to liczycie początek od brązowych plamień czy dopiero jak się pojawi czerwień? I kiedy zaznaczacie, ze jest koniec? Jak jest całkowicie czysto?
Jak jest czysto liczę jako koniec ale w sumie nie zapisuje nigdzie końca, bo niepotrzebne mi to
K
Katijah
Gość
Oo i bądź tu mądry.Mi gin powiedział że dopiero jak się rozkręciła jest krwawienie to że niby Miesiączka się zaczęła a nie od plamień typu że przy podcieraniu tylko..
reklama
Sherlook
DokładnieOo i bądź tu mądry.