aerdgi
Fanka BB :)
Dziewczyny.... Mam wyniki ale chyba nie jest dobrzepamiętam w styczniu jak miałam biochemiczna to miałam 5 a teraz 8 tylko
co mam o tym myśleć??
Ja też myślę że spokojnie powtórz za dwa dni. Myślę że będzie dobrze!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny.... Mam wyniki ale chyba nie jest dobrzepamiętam w styczniu jak miałam biochemiczna to miałam 5 a teraz 8 tylko
co mam o tym myśleć??
Nie stresuj się myśl pozytywnie!! Trzymam mocno kciuki!!! Myślę że wszystko będzie dobrzeDzwoniłam do ginekologa i w środę mam powtórzyć... Jeśli będzie 100 % przyrostu to jest szansa na prawidłowa ciążę ale jeśli nie będzie przyrostu lub będzie za Maly to niestety znów ciąża biochemicznaale juz mam stresa... 2 dni czekania...
Hej dzięki za pamięć@Ancka a co u Ciebie? Jak się czujesz? Testujesz dzisiaj?![]()
Nie potrzebnie robicie ta betę. To tylko jest stres. Jak jest za niska stres nerwy jak jest za wysoka też się martwicie. Jak ma być ciąża to się o niej w końcu dowiecie[emoji4] pierwszy pomiar bety mówi tylko że hormon beta hcg jest w organizmie. Teraz spokojnie poczekaj i idź do gin za około 2-3 tygodnie.Dziewczyny.... Mam wyniki ale chyba nie jest dobrzepamiętam w styczniu jak miałam biochemiczna to miałam 5 a teraz 8 tylko
co mam o tym myśleć??
7dpo to za szybko. Zagniezdzenie odbywa się dopiero między 6 a 12dpo. Wiem że łatwo się mówi ale poczekaj z testowaniem do dnia @ po co wcześniej oglądać biel vizira?Zgadzam się z poprzedniczką, gdybym nie robiła bety w poprzednim cyklu, oszczędziłabym sobie i mężowi smutku i rozczarowania... Dziś bardzo boli mnie głowa :/ zastanawiam się, czy robić test w środę 7dpo czy czekać... z drugiej strony czas tak szybko leci.
W poprzednim cyklu miałam ciążę biochemiczną i testy zrobione 6 dni przed terminem miesiączki, pokazywały drugą, aczkolwiek bladą kreskę, stąd wahania nad wcześniejszym testowaniem.7dpo to za szybko. Zagniezdzenie odbywa się dopiero między 6 a 12dpo. Wiem że łatwo się mówi ale poczekaj z testowaniem do dnia @ po co wcześniej oglądać biel vizira?
Ja to czekam z testowaniem 14 dni po terminie miesiączki jeśli się będzie spóźniać @
A jakieś objawy masz? Jak wygląda sluz? Badasz też szyjkę czy wysoko nisko?Dzwoniłam do ginekologa i w środę mam powtórzyć... Jeśli będzie 100 % przyrostu to jest szansa na prawidłowa ciążę ale jeśli nie będzie przyrostu lub będzie za Maly to niestety znów ciąża biochemicznaale juz mam stresa... 2 dni czekania...