Martxx1
Fanka BB :)
Wez hahahhahaha, bo się posikamJa wygladam tak mesko takie połączenie Mariolki z kabaretu z herkulesem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wez hahahhahaha, bo się posikamJa wygladam tak mesko takie połączenie Mariolki z kabaretu z herkulesem
Serio wysuszylam wlosy podchodzę do lusterka i sama do siebie mowie "ja pier*" choddz na codzień nie przeklinamWez hahahhahaha, bo się posikam![]()
dzis 8 + 4Który dziś tydzień u Ciebie?
to dzien po mnieU mnie dopiero usg 6 października nie wiem kiedy się doczekam
U mnie w ogóle nie bierze daty według OM e karcie ciąży mam przekreślone coś takiego jak data OMtakże ja żyję tylko USG
No zobaczymy może nadrobi mój okruszek też
![]()
Nie, ona by mi nawet wydruku nie dawała gdybym nie poprosiła, tutaj usg takie z mierzeniem jest na osobnych wizytach, ona nic nie mierzyła nawet.a na wydruku z USG nie masz daty?
Ja dzis odczuwalam z tylu plecy pewnie macice, od rana sprzątałam i troche mozniej bolalo ale poszlam spac na godzinkę i przeszło, jak zaczyna mocniej bolec to sie kladeDziewczyny, a jak Wasze macice? Odczuwacie je? Bo ja dziś jakos tak wyjątkowo. Nie boli mnie jakoś mocno, ale dyskomfort jest. No i oczywiście juz strach i stres![]()
No raczej na półkowych w 20tygodniu na bank widacNa prenatalnych nie zawsze widać