reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witajcie, wróciłam z pracy i czytam, czytam i końca nie widać
Adiva przepraszam, że wczoraj nie doczekałam na Twojego posta o diecie - padłam jak mucha. Dało by radę, tylko brak tych ziemniaczków mnie przeraża. A dzisiaj jestem po aerobiku i boli mnie wszystko. Ale zabieram sie za siebie, zrowo, mało jedzenia + ruch, tylko tak aby nie zaszkodzić ewentualnemu zafasolkowaniu, więc bez przesady.
Gusia super, teraz mamy 100% pewności ciężaróweczko
Witam...:-:)-:)-( zastanawiam się powaznie nad zakończeniem staranek... Znowu dołek... Nie jestem najlepsza w czekaniu i bycia cierpliwą...
Pozdrawiam Was-buziaki
Majeczko, zbieraj Ty się do kupy bo wsiądę zaraz w autko i przyjadę do Ciebie i nakopię Ci gdzie Trzeba. Albo Ci spać nie pozwolę, wczoraj taka wesoła, a dzisiaj co się dzieje.

reklama
nenius ale masz śliczną foteczke córci Darusi !!
Loreta i tak podziwiam za wytrwałość w tym aerobiku !! ja w tamtym roku tak sie zawzielam i schudlam ok 7 kg ale teraz niechce mi sie;-)cały czas myslę o fasolce a jakos o sobie mniej ...
Majeczko przeciez nie mozesz nas tu zostawic bo kto Nam będzie dopisywał i sobie oczywiście II kreseczki !! nie poddawaj się Kochana
Ja sie staram juz 4 cykl i tez jakos niewesoło jest jeszcze 2 cykle i czeka mnie wizyta u gina i tabletki na pobudzenie jajeczkowania .. wolałabym iść już z fasolcią a nie po te tabletki ...
ale wiecie co niby dostałam @ 4 dni temu ale miałam tylko 2 dni takie plamienie nie wiem coo jest bo zawsze miałam normalnie 5-6dni @ może dlatego że za wcześnie do mnie przyszła o 7 dni albo po chorobie sama nie wiem... (test negativ a jakby miało być inaczej)...
Musiałam się wygadać ..zmykam bo ide mężusiowi zrobić kolacyjke bo wrócił z pracki!!

ale wiecie co niby dostałam @ 4 dni temu ale miałam tylko 2 dni takie plamienie nie wiem coo jest bo zawsze miałam normalnie 5-6dni @ może dlatego że za wcześnie do mnie przyszła o 7 dni albo po chorobie sama nie wiem... (test negativ a jakby miało być inaczej)...
Musiałam się wygadać ..zmykam bo ide mężusiowi zrobić kolacyjke bo wrócił z pracki!!
Kasiu, test negativ ale będzie inaczej. Zobaczysz. Dziewczyny zbierajcie się do kupy, jak macie jakieś doły to popatrzcie, że ja mam nikłe szanse na ciążę (zespół przedwczesnego wygasania czynności jajników) i nadal walczę, więc co sie z wami dzieje. Uśmiech proszę i przemy do przodu. Wykopiemy nasze 2 daleko w świat i będa wracać ponad 9 miesięcy

0335.JPG

Witam...:-:)-:)-( zastanawiam się powaznie nad zakończeniem staranek... Znowu dołek... Nie jestem najlepsza w czekaniu i bycia cierpliwą...
Pozdrawiam Was-buziaki

Majunia co to ma znaczyć :wściekła/y:Nie ma tak, to nie koniec staranek tylko początek!!!

Gusia fajniutki liczniczek, mysle ze niedlugo juz taki zagosci u mnie z odliczankiem do narodzin fasoleczki!
Maggie2412 noo jesteśmy jestesmy płodne:tak::tak:juz duzo z nas ma II kreseczki :-) Ty to masz cierpliwosc z tym tescikiem ojjj masz ..
Dorotko poki nie ma @ jest nadzieja !!! wiec trzymam kciuki !!
Majeczko nie załamuj się Kochana, będzie dobrze!!
sama tak pisze ale dzisiaj jestem naprawde zdolowana... pierwszy dzien w pracy a tu wszystko na mnie czeka a nie bylo mnie 3tyg. terminy przekroczone ehhh... a tu jeszcze kolega z dzialu chwalil sie swoja malutka córcią urodzona pod koniec stycznia śliczna .. ale wiecie co myslalam szkoda ze ja jeszcze tyle mam przed sobą...takie jakies dziwne mysli mialam i bylo mi smutno!
teraz juz lepiej bo Wy jestescie i tyle juz naczytalam sie ;-);-)

Kasiu Ty też głowa do góry!!!

nenius ale masz śliczną foteczke córci Darusi !!

dziękuję :-)
a ta @ to jakaś dziwna......może powtórz test albo idź na betkę???

oj tak nenius masz cudowna córke napatrzcsie na nia nie moge :-D

dziękuję :-)

dobranoc dziewczynki do zobaczenia po jutrze bo nie wiem czy uda mi sie dosiasc do kompa chocby na pare mintu jutro ranka a po jutrze popołudniówka ale od czwartku napewno bede i juz wtedy nadrobie wszystkie zaleglosci :-)

reklama
Witajcie! dzisiaj już lepiej u mnie:-)jestem juz w pracy
nenius Loreta dziekuje Wam Kochane!! nenius masz racje dziwna ta @ ale moze przez antybiotyk dzis mam 5dc a mialam tylko 2 dni plamienie tak ze spokojnie moglam uzywac wkladki higien. Moze zrobie test ale w nastepnym cyklu bo zadnych objawow nie mam ... moze 4 cykl bedzie tym numer 1 :tak::tak:
Zycze Wam miłego dnia

Do góry