reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Chcę powitać nowe staraczki jak miło coraz więcej nas i wkrótce zapewne wszystkie zobaczą II
Majeczko rozumiem Cie doskonale każda z nas mówi głowka do góry bedzie dobrze ale łatwo to powiedziec a ciezko postawic sie w czejejs sytuacji.Musisz usiasc z mezulkiem i porozmawiac czy moze lepiej by bylo na chwile zapomniec o tych starankach, postanowic sobie jakies nowe cele.He he ja podjelam w styczniu decyzje o studiach ale chyba beda musialy troche poczekac bo tymczasem dzidzia jest wazniejsza.Niezaleznie jaka Majeczko podejmiesz decyzjie to jestem z TOBA.
Gusia oj swietny ten link,obliczenia wyszly mi z tego na 09.10.2008 a z innych na 11.10.2008 ale to jeszcze u mnie dluuuuuuuuuga droga a jak Ty się czujesz?

reklama
Dzień dobry :-)

Witam...:-:)-:)-( zastanawiam się powaznie nad zakończeniem staranek... Znowu dołek... Nie jestem najlepsza w czekaniu i bycia cierpliwą...
Pozdrawiam Was-buziaki
Majeczko no co ty! Ty tyle siły nam tutaj dodajesz i tak bardzo wspierasz, a sama chcesz się poddać? Zobaczysz że doczekasz się tych pięknych II kreseczek :tak::-) Tylko sama wiesz dobrze że trzeba do tego czasu i cierpliwości. Trzymaj się kochana i absolutnie nie poddawaj :happy:

Ja po swojej stracie raz po raz wpadam w dolki i doly, ale juz nie zaczynam dnia od placzu.... Moze jest tak jak ladnie ktoras z dziewczyn napisala, ze Aniolki nie odchodza ... one zmieniaja tylko termin przyjscia na swiat ... I tego bede sie trzymac.
Dokładnie tak jest! Ja też w to bardzo mocno wierzę i zobaczysz Maggie że już niedługo wrócą do nas te maleństwa :tak:

Kasiu, test negativ ale będzie inaczej. Zobaczysz. Dziewczyny zbierajcie się do kupy, jak macie jakieś doły to popatrzcie, że ja mam nikłe szanse na ciążę (zespół przedwczesnego wygasania czynności jajników) i nadal walczę, więc co sie z wami dzieje. Uśmiech proszę i przemy do przodu. Wykopiemy nasze 2 daleko w świat i będa wracać ponad 9 miesięcy
O! I to się nazywa prawdziwa walka! Super Loretka :-) Nie damy się i już! :-)

No, ogłaszam że wczorajsze boleści już przeszły. Dzisiaj czuję się bardzo dobrze :-) Pewnie z tego cyklu też nic nie będzie, ale to nic. Będę czekać dalej cierpliwie, bo co innego mogę zrobić? Nic. Dlatego stwierdziłam że szkoda nerwów. Trzeba korzystać z życia i nie umartwiać się za bardzo nad swoim losem;-)

Miłego dnia kochane staraczki i te już wystarane :-)

Witajcie Kochane,zycze Wam milego dnia :-) U mnie nadal wieje i pada...i jest na maxa zimno.....brrrrrrrrrrrrrrrrr:baffled:

A ja zadzwoniłam właśnie do przychodni prywatnej i Pan chciał mnie zapisać do hematologa na ................dziś :-). Ale niestety mi to nie pasuje więc zapisałam się na 20 lutego (przyszła środa).
Koszt wizyty: 100 zł :baffled:

Witam wszystkie staraczki:-)
U mnie dziś niestety nie ma słoneczka, ale pomimo tego mam dzis swietny chumorek:tak:

A jak u was samopoczucie??
nenius, elektra ma rację, cóż jest warte 100zł w porównaniu do zdrowia?? Wazne aby ci lekarz pomógł:tak:

Witam z rana:-) Jakie piekne słoneczko...planuję spacerek (zobaczymy czy wyjdzie) U mnie pewnie z tego cyklu też nic nie będzie, ale to nic...jak mówi Moniś szkoda nerwów trzeba czekać dalej cierpliwie... na to co ześle los...
Pozdrawiam Was wszyściutkie Skarby:tak:Miłego dzionka

dzien dobry kochanienkie:-)u mnie wiosnaaaaa:-Dach jak pieknie...po prostu cudnie ....bo od wczoraj po poludnia choroba mnie jakas zmogla..kicham, kaszle i leb mi peka....ale nic to....dam rade;-)
milego dnia zycze wszystkim staraczkom i zafasolkowanym:-)

reklama
nenius, wazne,zeby Ci pomogli, 100 zl to nic w porownaniu ze zdrowkiem :tak::-)

nenius, elektra ma rację, cóż jest warte 100zł w porównaniu do zdrowia?? Wazne aby ci lekarz pomógł:tak:

wiem ale trochę mnie to złości, ze nie mogę załatwić tego tak normalnie z funduszu, w końcu płacę składki, no nie?

ciekawe ile tych wizyt będzie, czyli ile razy 100 zeta :baffled:

Do góry