reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Czy któraś mnie pobije? Byłam już głodna, ale nie miałam za bardzo co zjeść bez chleba, zjadłam tylko banana od śniadania i poszłam na zakupy. Wracając zrobiło mi się lekko słabo, a czekało mnie 4. Piętro na nogach z torbami. Kilkaset metrów od mojego bloku usiadłam na jakimś schodku - nie ma tam ławek - i odpakowałam chleb oraz ser robiąc sobie na szybko kanapkę i jedząc tam na siedząco :D nawet nie wiedziałam, że tyle ludzi tamtędy chodzi :o ciekawe co sobie musieli pomyśleć :)

No ja właśnie dzisiaj ugoszcze racuchami mamę :) u mnie bez jabłek, ale za to z domowymi powidłami [emoji847][emoji39][emoji7]
OMG ale bym zjadła [emoji7][emoji7][emoji7] Teraz wszystko co zakazane bym jadła i jadła , śmieje się że z porodówki będę wyjeżdżać jedząc pizzę i zagryzać lodami po pół rocznej diecie [emoji23][emoji23][emoji1751] trzymam kciuki za dobre wieści po badaniach [emoji3590][emoji4]

Widzialam ten bujak na żywo. Jakis taki malo przytulny mi sie wydawał
Moxna do niego dokupić wkładki i zrobic naprawde fajny bujak . Ja duzo czasu spędzam w kuchni wiec napewno na jakiś bujaczek sie zdecyduje, duzo tego jest ale i czasu jeszcze duzo moze wpadnie cos innego w oko 🙂 wózek tez chce sama gondole, dla mnie ta spacerówka to dramat stelaż oddzielnie dupa oddzielnie nieporęczne to .mieszkam w bloku bez windy i nie chce dźwigać niepotrzebnych kg, napewno kupie jakas "jednoczesciowa" leciutka 🙂

Ahh czekam na swoją kolej u gin ale coś ma duży poślizg, dostałam ankietę odnośnie stanów depresyjnych itd w ciazy że niby dwie takie ankiety w ciazy hmm szok
O czyżby w końcu zaczęto się przejmować kobietami w ciąży, czyżby zauważono że ciąża to też ogromne obciążenie dla psychiki ??? Jeśli tak to super, naprawdę krok w dobrą stronę.

Dziewczyny, potrzebuję pomocy, bo mój chłop dziś chyba ma gorszy dzień...
Słuchajcie zaczął mi dziś pisac, ze przez moje hashimoto moze urodzić się chore dziecko i co dalej.. 😫
Moja rada nie słuchaj bzdur, chore dziecko moze urodzić sie zarówno w 100% zdrowej parze . Teraz co 5kobieta ma problemy z tarczyca, najwazniejsze to brac leki 🤦‍♀️ powiedz mężowi zeby się puknął w czolo, bo wiecej szkody zrobi ci tym stresem niz tymi mądrościami z wujka Google.

Dziewczyny, potrzebuję pomocy, bo mój chłop dziś chyba ma gorszy dzień...
Słuchajcie zaczął mi dziś pisac, ze przez moje hashimoto moze urodzić się chore dziecko i co dalej.. 😫
Każdy może urodzić chore dziecko, nawet jakiś gen babci ojca dziecka może mieć wpływ na chorobę u dziecka. Nie przejmuj się. Są choroby przewlekłe i ludzie żyją. Ty z hashimoto, ja mam astmę i zespół jelita drażliwego, już dawno przeszło mi myślenie, że mogę skrzywdzić dziecko dając mu życie. Postaraj się wytłumaczyć mężowi na spokojnie :)

reklama
Moxna do niego dokupić wkładki i zrobic naprawde fajny bujak . Ja duzo czasu spędzam w kuchni wiec napewno na jakiś bujaczek sie zdecyduje, duzo tego jest ale i czasu jeszcze duzo moze wpadnie cos innego w oko [emoji846] wózek tez chce sama gondole, dla mnie ta spacerówka to dramat stelaż oddzielnie dupa oddzielnie nieporęczne to .mieszkam w bloku bez windy i nie chce dźwigać niepotrzebnych kg, napewno kupie jakas "jednoczesciowa" leciutka [emoji846]
Widziałam też te wkładki i no jakoś mnie on nie przekonuje. Chciałam kuzynce kupić, jak urodziła. Mi się podoba zwykły bujak nuna leaf dlatego, że jest do 60kg. Chyba kupie i dam swojej 5-latce jak będzie czytać książki.

Do góry