reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

No to wychodzi na to że coś tam trochę jednak ssie tego smoczka. Mój to nawet się zassać porządnie nie umie tylko go tak liże a ja ciągle podtrzymuję. Potem niby coś tam troszkę zassie i chyba czeka czy mleko wyleci 😂 jak widzi że nie leci to jest wnerw i płacz i już nie chce smoczka wcale. I tak przy każdej próbie było.

Oni nie chcą a matki im pakują🙈😂

reklama
Heyy dziewczyny nasz klociuszek jest po pierwszych zajęciach rehabilitacji niestety przez nasz szybki porod ma lekkie napięcie miesniowe barkow plecków i nóżek ale 2 miesiące ćwiczeń i wszystko wróci do normy jestem spokojniejsza bo trafiłam na super lekarzy i troszkę przez znajomości mozna to szybciotko wypracować
My dalej na cycuchach u nas tez piąstki poszły w ruch 😄 ale pilnuje bo ostatnio dorwał kciuka 🤨
Co do godzin karmienia i usypiania my średnio o kolo 20 juz śpimy i tak do 24 czasami do 1 a potem co 2h w dzien to samo aczkolwiek wszystko w tych samych godzinkach codziennie
A jak u was teraz z kupkami bo ja zauwazylam średnio co 2-3 dni musztarda i dużo mi pomogło aby mały nie mial problemów z brzuszkiem herbatka na laktacje i mleko bezlaktozy

A jak u was teraz z kupkami bo ja zauwazylam średnio co 2-3 dni musztarda i dużo mi pomogło aby mały nie mial problemów z brzuszkiem herbatka na laktacje i mleko bezlaktozy
Dobre wiadomości Limonka 🙂 oby szybciutko napięcie mięśniowe wróciło do normy 🙂

Odpowiadając na Twoje pytanie, u nas kupka teraz co 1-2 dni średnio, raczej musztarda i już trochę bardziej gęstsza.
O którem mleku bez laktozy chodzi? MM? Oprócz piersi dajesz butelkę? Czy chodziło o mleku które spożywasz? Jeśli tak, to kobieta w swoim mleku na stały % laktozy (i tłuszczu), i jego nie zwiększyć ani zmniejszyć 🙂 tak mi położna tłumaczyła. Więc nabiał można z laktozą, chyba że wolisz dla siebie bez

Dobre wiadomości Limonka 🙂 oby szybciutko napięcie mięśniowe wróciło do normy 🙂

Odpowiadając na Twoje pytanie, u nas kupka teraz co 1-2 dni średnio, raczej musztarda i już trochę bardziej gęstsza.
O którem mleku bez laktozy chodzi? MM? Oprócz piersi dajesz butelkę? Czy chodziło o mleku które spożywasz? Jeśli tak, to kobieta w swoim mleku na stały % laktozy (i tłuszczu), i jego nie zwiększyć ani zmniejszyć 🙂 tak mi położna tłumaczyła. Więc nabiał można z laktozą, chyba że wolisz dla siebie bez
Heyy tylko kp jesli butelka to tylko z moim mlekiem on nie widzi roznicy czy cycus czy butelka byle leci hehe
A jeśli chodzi o mleko bez laktozy to z racji tego że ja mam problem z trawieniem go dlatego sie na nie przerzuciłam ale tez widzialam poprawę w młodym

u nas wyszły znowu krostki, niesttey muszę zrezygnować zupełnie z nabiału :(
Nie wiem czy to chodzi o nabiał dziewczyny. Ja nie jem nabiału , nie pije mleka a syn ma wysypkę od tygodnia jak nie wiem co. Do tego przyplątało się zapalenie skóry (pieluszkowe) , dzisiaj wykapalismy go w roztworze z nadmanganianu potasu, już cuduje ze wszystkim.

Nie wiem czy to chodzi o nabiał dziewczyny. Ja nie jem nabiału , nie pije mleka a syn ma wysypkę od tygodnia jak nie wiem co. Do tego przyplątało się zapalenie skóry (pieluszkowe) , dzisiaj wykapalismy go w roztworze z nadmanganianu potasu, już cuduje ze wszystkim.

A w krochmalu próbowałaś wykapać ? Słyszałam ze dobry jest na zmiany skórne

reklama
Do góry