Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Mnie też dalej się podoba to imię no ale cóż jedna wiki już mamDla Córci ❤ tak Wiktoria, prababci, od zawsze tak planuje nazwać Córeczkę ❤❤! A Ty jak tam już jest ustalone
?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też dalej się podoba to imię no ale cóż jedna wiki już mamDla Córci ❤ tak Wiktoria, prababci, od zawsze tak planuje nazwać Córeczkę ❤❤! A Ty jak tam już jest ustalone
?
Zazdroszczę aktywnościJa też się dzisiaj wybrałam na małe zakupy i stwierdziłam, że jadę rowerem...wszystko fajnie piękne, poza tym, że w drodze powrotnej zaczęło padać i to tak, że przyjechałam cała mokra...
teraz piekę ciasto, jedno z dwóch na jutro, bo mam imieniny mojego męża no i muszę jeszcze wymyślić jakiś obiad na jutro
także tego...pracowity dzień dziś
![]()
Goś a Twoje plany Synus/CórciaMnie też dalej się podoba to imię no ale cóż jedna wiki już mam![]()
Kurde ciężko będzie...Goś a Twoje plany Synus/Córcia?
Strasznie! Az za cicho!W tygodniu forum az gorące, ledwo nadażasz (pracując) tyle wpisów, a w weekend cichutkoooo.
A powiedz proszę po tym sprzataniu/ aktywności ile mialas takie plamienie?pewnie przez te zakupy bo się namęczyłaś. Ja tak mialam w poniedziałek zachciało mi się sprzątać caly dom a we wtorek zaczęłam plamic. Nie ruszam się ewentualnie cos tam na obiad zrobię i nic więcej leżę![]()
Moja corka nosi to imię, a miala byc NinaKurde ciężko będzie...
Jak się ze swoim dogadam.. W domu Wojtek i Wiki...
Chciałabym Marcel Tymek... Albo marysia Pola. Nie wiem ciężko... Jak się dowiem co to będę myśleć... Teraz podoba mi się Nikola![]()
Wydaje mi się że pogoda.. Ja dzisiaj zamulam cały dzień... Czytam Was ale jakoś pisać mi się nie chceStrasznie! Az za cicho!
Trzeba wino postawić to się zlecą! Mowie Ci![]()
Hahahaha masz rację odrazu noski by poczuly, że jakaś imprezkaStrasznie! Az za cicho!
Trzeba wino postawić to się zlecą! Mowie Ci![]()
No niedobrze. Trzeba się odmulić;PWydaje mi się że pogoda.. Ja dzisiaj zamulam cały dzień... Czytam Was ale jakoś pisać mi się nie chce![]()