reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Mój męzuś niedawno wrócił do domciu z jazdy (zapisał się dziś na egzamin-zdaje ostatniego marca) Zjadl przebrał się i pojechał do pracy...wróci o 23 jak ja będę już spała...Jutro rano ja muszę wcześnie wstać. I znowu miniemy się w drzwiach...:tak:
Zmęczona jestem bo (jak dla mnie) za krótko spałam... Po 23 poszłam spać bo musiałam zaczekać na M i mu uszy wytarmosić-zasłuzył... Czasami zapomina,ze założyl rodzinę...a ja mu przypominam...faceci to duże dzieci...

Mój męzuś niedawno wrócił do domciu z jazdy (zapisał się dziś na egzamin-zdaje ostatniego marca) Zjadl przebrał się i pojechał do pracy...wróci o 23 jak ja będę już spała...Jutro rano ja muszę wcześnie wstać. I znowu miniemy się w drzwiach...:tak:
Zmęczona jestem bo (jak dla mnie) za krótko spałam... Po 23 poszłam spać bo musiałam zaczekać na M i mu uszy wytarmosić-zasłuzył... Czasami zapomina,ze założyl rodzinę...a ja mu przypominam...faceci to duże dzieci...

no cóż, tak to już czasem bywa, że brakuje czasu na pobycie ze sobą. My też mało się widujemy :baffled: a szkoda :-(

Jutro zajdę do klubu fitness-zapytam o warunki zapisania się tam:tak: wiosna za pasem trzeba jakos wygladać...
Na początku marca lecę do fryzjera-podetnę końcóweczki i zrobie balejaż. Na 3 marca jestem umówiona na paznokietki akrylowe (krótkie,zgrabne) No i to prawko muszę łatwić:-):tak: Lubię zmiany. Sprawiają mi radośc:tak: Już sie nie mogę doczekać tego wszystkiego...

Jutro zajdę do klubu fitness-zapytam o warunki zapisania się tam:tak: wiosna za pasem trzeba jakos wygladać...
Na początku marca lecę do fryzjera-podetnę końcóweczki i zrobie balejaż. Na 3 marca jestem umówiona na paznokietki akrylowe (krótkie,zgrabne) No i to prawko muszę łatwić:-):tak: Lubię zmiany. Sprawiają mi radośc:tak: Już sie nie mogę doczekać tego wszystkiego...

Widze Majeczko ze super plany :-) .fitness,fryzjer ,paznokcie no no M Cie nie
pozna ;-) .
Z tym prawkiem to rozumiem ze dopiero jedziesz sie zapisac czyli ze
zaczniesz :-) ale to jest super pomysl zapomnisz troche o starankach
zajmiesz sie czyms innym i zobaczyz ,ze odrazu po tym pojawi sie fasolka
Mysle ze takie wlasnie skupienie sie na czyms innym to jest dobry pomysl.
Ja zapisalam sie na prawko po PORONIENIU :-( ,musialam sie czyms zajac.
A teraz mam nadzieje ze jak zaczynalam po PORONIENIU to ze skoncze
juz z FASOLKA :-) (chodzi mi o prawo jazdy hi )

A ja dziewczynki wrocilam cala i zdrowa hi hi bylo super tylko nie zdazylam za wiele
poprakowac ale nic straconego znajomi ze mna tez poparkuja :-) .
Teraz tylko siedziec i robic testy i wiecie co ja tez sie teraz skupie na M na przcy i
testach i moze sie uda z fasolka jak nie bede o tym tak intensywnie myslala :-)
Mnie nadal piersi bola strasznie a nigdy tak mnie na @ nie bolaly :-) ,chyba ze sie
cos zmienia na @ w moim organizmie choc mam nadzieje ze nie :-)

no rzeczywiście, plany super :tak: ja też musze sie wybrać do fryzjera bo juz mam odrosty :baffled:

Zbieram się do domciu, pa dziewczyny!!!

Aha i moj M dzis zajal sie porzadkami w papierach :-) czego ja bym nie zrobila :-)
a teraz poszedl po mame bo ma ciezkie siatki :-) moj M jest wlasnie taki ze jak sie o cos
go poprosi to on to robi :-) czasem tylko pomarudzi ale i tak robi hi hi :-),szkoda
ze jeszcze czulosc nie idzie w parze z tym :-) , ale nie moge miec non stop wszytskiego hi :-)

reklama
Do góry