reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie tez się niewiele dzieje ale oprócz tego, ze spędziłam wiele godzin na ustaleniu gdzie mogę zrobić allo- mlr to udało mi się ustalić taka rzecz - podobno tylko w Łodzi albo w Krakowie w Prokocimiu robią...na całą Polskę. Na Prokocimiu nie ma miejsc ( ja jestem z Krakowa) bo nie zapisują i tylko w czwartki przyjmują ludzi z zewnątrz na jakiekolwiek badania i nie ma już miejsc na listopad ani grudzień ( bo może być znowu zamknięte). Wiec udało mi się ustalić, ze Gyncentrum robi to badanie i jest miejsce na listopad ale w Katowicach w diagnostyce tez robią i wysyłają na Prokocim do badania i zapisałam się na ten wtorek ( bo tylko W pierwszy i czwarty wtorek miesiąca robią to badanie)- wiec mam nadzieje, ze mi się uda!!! Wiec pojadę do Katowic żeby wysłali naszą krew z powrotem do Krakowa 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ale oby się udało dostać i zrobić bo to badanie wydaje się być cenne jak złoto, takie jest rzadkie ;)
A oprócz tego zrobiłam sobie gorąca czekoladę do picia, taka z ciemna czekolada 70% i z ksylitolem zamiast cukru...tak się zaslodzilismy z mężem, ze musieliśmy sobie banię strzelić żeby mi się przegryzło w brzuchu bo myślałam, ze się porzygam 🤢🤢🤢

A też Ci mówił, że mąż musi się cały rozebrać i wykapac zanim się chociaż z tobą przywita po przyjściu z pracy 😉?
Ze tak pozniej trzeba się na golasa witać? 😜
@Gonia0605 bardzo się cieszę ze znaleźliście przyczynę! 😘🙂 przynajmniej wiesz w czym był problem i można postarać się to naprawić 😘

Ze tak pozniej trzeba się na golasa witać? 😜
@Gonia0605 bardzo się cieszę ze znaleźliście przyczynę! 😘🙂 przynajmniej wiesz w czym był problem i można postarać się to naprawić 😘
Tak, to wielka ulga, bo najgorzej to nie mieć diagnozy i nie mieć wyników... Oczywiście wolę być ostrożną optymistką, ale myślę że większej szansy nigdy nie mieliśmy...
Ps. Takie witanie na golasa mogłoby być ciekawe 🤣🤣🤣

reklama
Ja chyba zawału dostanę jak zobaczę na usg że wszystko jest dobrze ❤ że serduszko bije ❤Dalej mam mętlik w głowie jednak serce mi podpowiada że będzie wszystko dobrze ❤ odliczam dni i godziny do wizyty😍❤ Co ma być to będzie ❤ 2 testy jeszcze mam do użycia myślę że zrobię w sobotę i poniedziałek 🤣🤣🤣🤣🙈 jestem testo manka 🤣🤣🤣🤣🙈 każdy ma jakieś zboczenie ja w końcu po tylu latach zobaczyłam 2 kreski i ciesze się z nich jak dziecko ❤ wstręt do zapachów pozostał więc jest wszystko dobrze ❤ Musi być wiedzę w to ❤ kiedyś będę mojemu maleństwu opowiadać jaki stres przywalam i będziemy się z tego smiac ❤ wiem że tak będzie w końcu JESTEM W CIĄŻY!!!! Po tylu latach starań, tyłu wylanych łzach tyłu nerwach i niepewności ❤ Kocham to maleństwo najbardziej na świecie ❤
Oczywiscie,szalej ze szczescia,rob testy,spiewaj do brzucha,bajki czytaj.. tylko pozytywne rzeczy rob.To jest naprswde najpiekniejszy okres w zyciu.

Do góry