reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Ja tez..... :-D ale my zawsze razem wychodzimy na imprezki,wiec nie mam takiego problemu :tak:

A jesli chodzi o ostrzenie pazurkow....to moj A. nawet jesli jestem zmeczona i mysle ze nie mam ochoty na nic....potrafi wykrzesac ze mnie iskierki :-)

ja jakos tak malo pijaca jestem....lubie od czasu do czasu winko jakies dobre ale i to rzadko.....

a jesli chodzi o ostrzenie pazurkow...to:zawstydzona/y:mamy podobnie;-)

reklama
My tez jakos tak nie bardzo pijemy :-) jeden drineczek, male winko albo ouzo do rybek. :happy:

Moj A teraz pod prysznicem,wiec zaraz i ja bede powoli sie zbierac....owulacja jutro..chyba:eek:

electra, skoro jutro ewolucja:-D to trzymam za was kciuki. Niech tym razem się uda:tak:

A co do picia alkoholu, to my z moim T. też rzadko, od czasu do czasu jakies dobre winko

Skoro uciekacie, to nie będa tu sama siedziała i tez się zbieram do łąźni i będe czekać na moje kochane zwłoki:-D

jejku.....człowieka nie ma kilka godzin i juz 4 strony do nadrobienia :-)

Ja ide własnie spać....wrodzona bezsenność...niestety sprawia że od 10 roku życia włocze sie do 2-3 w nocy...mam nadzieje ze moje dziecko nie odziedziczy tego po mnie...bo ja mam to po mojej mamusi...
No i znowu jakies głupie ogłoszenie sie pojawiło że jutro bez ciepłej wody i ogrzewania od 8 rano do "późnych godzin wieczornych"....pomijam fakt że jakas rura pękła na drugim końcu miasta i nie wiem jak sie to ma do naszego osiedla...ogolnie mowiac wkurzona jestem bo znowu cały dzien w kocu bede chodzić....
Ide wiec wziąśc ciepła kąpiel bo nie wiem kiedy bedzie nastepna :-D Kolorowych snów Myszki :-)

P.S Ten przesuwający sie suwaczek na dole o testowanku sprawia że zaczyna mi serducho szybciej bić....

Dziewczynki myslę ze wieczorkowe a raczej nocne staranka byly owocne;-):tak:
adiva podziwiam Cie ze tak dlugo siedzisz w nocy, ja chodze spac jak to mój A. określa "z kurami" hehe ale od pn-piatku bo pracuje i musze wstawac o 5:20:-(wiec juz czekam na weekendzik!!
Niestety co do moih planow walentynkowych towszystko "spalone" bo mezus jedzie do pracy na noc ! teraz duz pracownikow jest chorych i on musi zastepowac niestety..
ale odbijemy sobie to w weekendzik:-):-):tak::tak:

Ja alkoholu nie pije a raczej rzadko winko ! bo jakos po piwku zasypiam!! ale mezul piwko lubi ..

Witam Was Kochane Staraczki. A mi się dziś z nosa leje, jak z kaczej d... :(( I zimno mi strasznie :(( I znowu cykl staranek okraszony choróbskiem:(((( Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!! Obym tylko Pati nie zaraziła, bo Ona nawet jeszcze noska nie potrafi wysmarkać, a przed "gruszką" ucieka...

reklama
Do góry