Anulka0207
Zaangażowana w BB
Magic a Ty ktorego pazdziernika robisz pierwsze testy? Ktora z was testuje w pazdzieniku? Za kogo oprocz Pragne_Syna trzymamy kciuki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to moja droga to jak widzę samo życie kieruje Cie w stronę synaU mnie i u męża zakwaszenie organizmu objawia się zapaleniem stawów, a że mamy wiele wspólnego ze sportem, to jest to bardzo uciążliwe i stosujemy dietę odkwaszającą, której musimy pilnować. Zakwaszenie organizmu najlepiej sprawdzić badaniem moczu w laboratorium, wtedy wynik jest najbardziej wiarygodny i czasami jest zupełnie inny od pH pochwy.
Anulka ja testuje w środęMagic a Ty ktorego pazdziernika robisz pierwsze testy? Ktora z was testuje w pazdzieniku? Za kogo oprocz Pragne_Syna trzymamy kciuki?
No to moja droga to jak widzę samo życie kieruje Cie w stronę synapewnie u Ciebie wystarcza same staranka w owu !
Megi_Meg ja pH moczu mam zawsze niskie aż za bardzo bo cały czas suplementowalam żurawinę ja oprócz badań w laboratorium mierze sobie pH moczu tymi paskami i mi się pokrywa z laboratoriumU mnie i u męża zakwaszenie organizmu objawia się zapaleniem stawów, a że mamy wiele wspólnego ze sportem, to jest to bardzo uciążliwe i stosujemy dietę odkwaszającą, której musimy pilnować. Zakwaszenie organizmu najlepiej sprawdzić badaniem moczu w laboratorium, wtedy wynik jest najbardziej wiarygodny i czasami jest zupełnie inny od pH pochwy.
Megi_Meg ja pH moczu mam zawsze niskie aż za bardzo bo cały czas suplementowalam żurawinę ja oprócz badań w laboratorium mierze sobie pH moczu tymi paskami i mi się pokrywa z laboratorium
Ja mam dziewczynkę, chłopca i dziewczynkęKinga witaj dołaczaj do nas razem raźniejty chyba polować będziesz na chłopca jak dwie królewne już masz
![]()