Magd.a
Fanka BB :)
Ee to mnie do słodkiego nie ciągnie od jakiegoś czasu. Za to kawka musowo.
Jakie masz tsh?
3.94..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ee to mnie do słodkiego nie ciągnie od jakiegoś czasu. Za to kawka musowo.
Jakie masz tsh?
Mi lekarz rodzinny co kilka mięsiecy zleca badania i właśnie wszystko w normie.Niskie ft4 to wysokie tsh. Ft4 pokazuje nam jak pracuje tarczyca![]()
W Twoim przypadku pewnie masz niedobry witaminowesprawdzalas poziom magnezu? Bo o tym moze swiadczy drzenie rak i problemy z sercem
nie masz czasami drzacej powieki?
Oo, to dużo więcej niż u mnie3.94..
Niskie ft4 to wysokie tsh. Ft4 pokazuje nam jak pracuje tarczyca![]()
W Twoim przypadku pewnie masz niedobry witaminowesprawdzalas poziom magnezu? Bo o tym moze swiadczy drzenie rak i problemy z sercem
nie masz czasami drzacej powieki?
Gin mi powiedział że cykl bezowulacyjny, ale ja czułam że mam lub będę miała owulację jak u niego byłam to był 21dc no i owu była bo potwierdza to temp. Ale miałam dwa skoki w 21dc i w 23dc wiec owu 20 lub 22, moja faza lutealna zazwyczaj 13 dniA kiedy miałaś ovu? W terminie?
Albo potas. Mi kardiolog kazał metocard odstawić, ale potas i magnez suplementuje dalej „bo może mi się szybko wypłukiwać”.
Co radzisz?Nie jest trudneporadzisz sobie
![]()
Mimi ale ft4 masz prawie 27%tutaj jest problem..
To 35dc by się zgadzał z owu, skoro jeden ze skoków miałaś w 22dc a II faza wynosi 13 dniGin mi powiedział że cykl bezowulacyjny, ale ja czułam że mam lub będę miała owulację jak u niego byłam to był 21dc no i owu była bo potwierdza to temp. Ale miałam dwa skoki w 21dc i w 23dc wiec owu 20 lub 22, moja faza lutealna zazwyczaj 13 dni