• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Wow dziewczyny, podziwiam Was, musicie być mistrzami organizacji czasu i siebie!

My z mężem niedawno wzięliśmy pieska i jesteśmy zadziwieni ile to jest obowiązków i jakie nasze życie było wcześniej wygodne :D teraz jedno dziecko wydaje się być dla mnie szczytem możliwości... ciekawe jak będzie :)

Wow dziewczyny, podziwiam Was, musicie być mistrzami organizacji czasu i siebie!

My z mężem niedawno wzięliśmy pieska i jesteśmy zadziwieni ile to jest obowiązków i jakie nasze życie było wcześniej wygodne :D teraz jedno dziecko wydaje się być dla mnie szczytem możliwości... ciekawe jak będzie :)
Ja wlasnie namawialam mojego na pieska ale jednak dobrze ze sie wstrzymalismy bo to obowiazek ogromny chociaz chetnie uratowalabym jakas psinke ze schroniska. Postanowilam ze jesli ta ciaza sie nie powiedzie a bedzie to moja 3 to wtedy zagosci u nas pies :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry