Domi_Polka
Fanka BB :)
Witaj. Gratulacje !! Piękne mocne kreskiHej dziewczyny dzisiaj robiłam test, wyszedł pozytywny! To moja 2 ciąża, z pierwszej mam córkę
Umówiłam się na wizytę 3.11 jutro i w piątek planuję iść na bete![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj. Gratulacje !! Piękne mocne kreskiHej dziewczyny dzisiaj robiłam test, wyszedł pozytywny! To moja 2 ciąża, z pierwszej mam córkę
Umówiłam się na wizytę 3.11 jutro i w piątek planuję iść na bete![]()
Ponoc nie wolno sie sugerowac ale wiem jak to jest. Kiedy masz wizyte?Co do objawów to ja w dalszym ciągu tylko ból piersi i czasem pobolewanie podbrzusza, ale to coraz rzadziej. Dzisiaj 5+5
Witamy ❤ Gratulacje ❤ pierwsza ciaza?Witam Was dziewczyny
Miło mi dołączyć do Waszego grona. Jestem tydzień po dniu spodziewanej miesiączki, wykonałam 3 testy i wszystkie 3 wyszły pozytywne. Z tego co liczyłam termin mam na 9 czerwca.![]()
Trzecia.Witamy ❤ Gratulacje ❤ pierwsza ciaza?
Super bedziesz miala mala roznice miedzy ostatnia dwojkaTrzecia.Mam syna z czerwca 2015 i córeczkę z marca 2020
No i teraz wychodzi czerwiec 2021.
Jestem trochę przerażona, planowaliśmy trzecie dziecko ale nie tak szybko.![]()
Ja wlasnie namawialam mojego na pieska ale jednak dobrze ze sie wstrzymalismy bo to obowiazek ogromny chociaz chetnie uratowalabym jakas psinke ze schroniska. Postanowilam ze jesli ta ciaza sie nie powiedzie a bedzie to moja 3 to wtedy zagosci u nas piesWow dziewczyny, podziwiam Was, musicie być mistrzami organizacji czasu i siebie!
My z mężem niedawno wzięliśmy pieska i jesteśmy zadziwieni ile to jest obowiązków i jakie nasze życie było wcześniej wygodneteraz jedno dziecko wydaje się być dla mnie szczytem możliwości... ciekawe jak będzie
![]()
Witaj kochana. Chyba jesteśmy w tym samym wiekuWitam Was dziewczyny
Miło mi dołączyć do Waszego grona. Jestem tydzień po dniu spodziewanej miesiączki, wykonałam 3 testy i wszystkie 3 wyszły pozytywne. Z tego co liczyłam termin mam na 9 czerwca.![]()