• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny czy też macie skurcze podbrzusza? Dość silne, takie jak przy miesiączce. Już Ok 3 dzień mam tak z 2-3 razy na dzień. I nie wiem czy powinnam się martwić czy to normalne. Pobolewanie jest Ok ale skurcze?

ja tez sie boje, mam takie przeczucie, ze tym razem wszystko musi byc dobrze i okrutnie sie boje tego, ze cos bedzie nie tak ... Tego bym chyba znowu nie zniosla. dlatego staram sie nastawiac pozytywnie, ale ciagle z tylu glowy ta mysl "a jesli nie ?"...
Wiem co czujesz, mam tak samo...

Byłam dzisiaj na mini wizycie u lekarza. Niby tylko po receptę , ale doktor zbadał mnie. Przepisał leki. Powiedziałam, że boję się bardzo tej infekcji czy ona nie zaszkodzi fasolce. A lekarz uspokoił mnie że infekcje w ciąży zdarzają się bardzo często i nie zaszkodzą fasolce. Ogólnie mój lekarz bardzo mnie zaskoczył bo przyjął mnie między pacjentkami, zbadał porozmawiał i nie wziął ani grosza bo to przecież tylko recepta.

reklama
Ja tez mam podobne mysli. Wszyscy mowia mysl pozytywnie. Jednak z tylu glowy mam te "ale"...
mam dokładnie to samo, dzisiaj po tej wizycie jeszcze gorzej bo znowu mam te same czarne myśli jak poprzednio i po prostu czuje, że coś jest nie tak. Jeszcze w trakcie usg lekarka powiedziala, że jednak da mi ten duphaston, gdzie chwile wcześniej na mój progesteron 18,00 powiedziała, ze może być i nie trzeba suplementowac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry