reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Mnie kochana boli czasem wieczorem cały. Ale chwilę i przechodzi wtedy leze aż przestanie.

Dziewczyny ciotki mi właśnie wywróżyły, że będę miała dwoje dzieci pierwsza córka drugi syn 🤣🤣
Mi kiedyś, taki dziad postawił karty. Słuchałam go z ciekawości, bo nie wierze w takie rzeczy. To było jakieś 6 lat temu. Byłam wtedy jeszcze mężatką.
No i w kartach zobaczył, że będę w przyszłości żyć z brunetem, którego poznam po ciężkich przejściach, że czeka mnie tragedia w rodzinie. I że na pewno urodze kiedys syna..

No i ja w ogóle o tym zapomniałam, moja koleżanka mi o tym przypomniała.
I powiem Wam, 2 rzeczy się sprawdziły. Zmarła moja siostra, co okropnie przezylam i 2 miesiące po jej śmierci poznałam mojego Promyczka, dzięki któremu wyszłam z tej traumy 😊 co do syna. Wątpię, czuję w każdej cząstce ciała, że to będzie druga córka 😋

Slychajcie przypomniała mi się taka Pani ktora lezala ze mna po porodzie, jej synek zmarl jak mial 3 lata nie wiem dlaczego nie dopytywalam bo to było dla niej bolesne, i wiecie urodzila po jakims czasie chłopca, lekarz wyznaczył jej termin cc w dniu śmierci jej synka ale ona sie nie zgodzila bo to dla niej bylo zbyt bolesne i przesuneli jej na 2 dni wczesniej
I nie dosc ze chlopiec to w dodatku mial urodzic sie w ten dzien...
Mój synuś urodził się 5 kwietnia, teraz mam termin na 15 kwietnia a mój ś.p. Tata urodził się 11 kwietnia. Z jednej strony śmieję się że Tata próbuje tak pokierować żebym urodziła 11 kwietnia a z drugiej strony nie jest mi tak wesoło bo coś Tacie celowanie nie idzie a kwiecień ma 30 dni😰😰😰

Klade sie spac zostawiajac Was z pięknymi słowami ktore pozwoliły przetrwać mi moja strate i wierzyć w to ze tym razem będzie lepiej
"nienarodzone dzieci nie odchodza... One tylko zmieniają date swojego przyjścia na świat." - Jan Paweł II
Dobranoc spokojnej nocy :)
Dobranoc Kochana i również spokojnej nocy i pięknych snów życzę

Mi kiedyś, taki dziad postawił karty. Słuchałam go z ciekawości, bo nie wierze w takie rzeczy. To było jakieś 6 lat temu. Byłam wtedy jeszcze mężatką.
No i w kartach zobaczył, że będę w przyszłości żyć z brunetem, którego poznam po ciężkich przejściach, że czeka mnie tragedia w rodzinie. I że na pewno urodze kiedys syna..

No i ja w ogóle o tym zapomniałam, moja koleżanka mi o tym przypomniała.
I powiem Wam, 2 rzeczy się sprawdziły. Zmarła moja siostra, co okropnie przezylam i 2 miesiące po jej śmierci poznałam mojego Promyczka, dzięki któremu wyszłam z tej traumy 😊 co do syna. Wątpię, czuję w każdej cząstce ciała, że to będzie druga córka 😋

Wow haha, też nie wierzę w takie rzeczy, ale jakby ktoś powiedział mi coś co się sprawdzi przemyślałabym to 🤣😁😁

Otworzyłam paczkę chrupek kukurydzianych i ją zjadlam. Zaraz córka otworzyła kolejne, orzechowe i karmi mnie. Mówię do niej, weź bo gruba będę. A młoda mówi do mnie: 'to co? Dzidziuś musi jeść ' 🤣 i tak będę to sobie tłumaczyć, to łakomstwo 😊😊😊
W rodzinie mamy 4latka , który ogromnie się cieszy, że będziemy mieli dziecko. Ostatnio kupował jakąś pierdolke to dla siebie i dziecka, bo jak podrośnie to będą się bawić 🙈😂 ciocia lubisz cukierki? A popcorn? A czekoladę? No lubię odpowiadam, to przynosił i dawał wszystko po 2 sztuki, tylko gryz dobrze, bo dziecko nie ma zębów 😂🙈😂🙈😂🙈😂🙈😂

reklama
Do góry