młoda1994
Fanka BB :)
Może zapytaj porozmawiaj. A mówiłaś mamie o problemach z W?Kontakt jest taki wiesz. Głównie właśnie przez ojca...
Ale myślę że to byłoby dobre rozwiązanie ale nie wiem czy się zgodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może zapytaj porozmawiaj. A mówiłaś mamie o problemach z W?Kontakt jest taki wiesz. Głównie właśnie przez ojca...
Ale myślę że to byłoby dobre rozwiązanie ale nie wiem czy się zgodzi
Kiedys coś tam mówiłam, ale to tak delikatnie...Może zapytaj porozmawiaj. A mówiłaś mamie o problemach z W?
To by było bardzo dobre wyjście. Od razu miałabyś pomoc przy dziecku. Porozmawiaj z nią. Jesteś jeszcze młoda. Życie całe przed tobą. Nie ma co go marnować. Spotkasz jeszcze miłość swojego życia przy której będziesz się czuć bezpiecznie i będziesz szczęśliwa.Myślałam.
Patrzyłam już na ogłoszenia w sprawie mieszkań i pracy.
Wczoraj jak byłam u mamy to też mi mówiła że ma dość mieszkania z ojcem, nic nie może zrobić, non stop jakieś rozkazy.
Zastanawiam się czy nie zaproponować jej wspólnego mieszkania
Zrób coś z tym bo naprawdę szkoda twojego życia i twojej córeczki.Kiedys coś tam mówiłam, ale to tak delikatnie...
We wtorek będę chciała pogadać.
Ona od razu by mi mówiła żebym się wyprowadziła pewnie
Z czego się śmiejesz? [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ja od dziecka byłam za zwierzętami razem z siostrą bliźniaczką znosilysmy do domu co tylko się dało : mrówki,koniki polne, żabki itp ale najwięcej to psów i kotów, niestety mama nie pozwalała nam trzymać tych zwierząt . Aż w końcu na urodziny kupiła nam chomika ,który niestety po 2 tyg zdechłJa dziś mimo porannego ostrego bólu jestem mega szczęśliwa. W końcu spełniam swoje dziecięce marzenie i kupujemy psa. Za dwa tygodnie będzie z nami mała czarna suniajestem tak podjarana, ze o niczym innym nie myśle hahahah
![]()
Myślałam.
Patrzyłam już na ogłoszenia w sprawie mieszkań i pracy.
Wczoraj jak byłam u mamy to też mi mówiła że ma dość mieszkania z ojcem, nic nie może zrobić, non stop jakieś rozkazy.
Zastanawiam się czy nie zaproponować jej wspólnego mieszkania
OMGShar pei. Zakochana jestem w nich od dziecka![]()
Możesz pewnie ze możesz.A co nie mogę? [emoji16] poza tym ja się uśmiecham, zawsze [emoji16][emoji16][emoji16]
Możesz pewnie ze możesz.