Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, to barierka do lozka dużego, żeby dziecko nie spadło jak np.spi z Tobą albo sobie leżyAle to barierka do dostawnego łóżeczka?
2w1, czyli gondola+spacerówka.2 w 1 czyli nosidelko do samochodu i gondola?
Moje bejbi to chyba bedzie krytykiem kulinarnym bo na nic nie ma ochotyHehehe no ale no nie będę ukrywać w 1 ciąży paczki i drożdżowki szły pełna para a teraz moja córeczka (prawdopodobnie) dba o mame i nie pozwala jeść słodyczy, fast foodów, słodkich napoi i po 18bo odrazu zgaga i mdłości niemiłosierne
![]()
Moja teżM
Moje bejbi to chyba bedzie krytykiem kulinarnym bo na nic nie ma ochoty
Ja również, a jakie zabiegi w ciąży można robić?Chodzę do kosmetyczki na oczyszczanie, peelingi i maski. Cera zrobiła mi się jak u nastolatki.
To mój brzuch z teraz. Wieczorami zawsze jest większy.
Trochę pocharatany, ale to przecież 3 ciąża a druga w odstępie niespełna roku.
Ja popylam w dresach najdalej do aptekiHehehe i ja Chociaż Nieraz specjalnie zaloze coś obcialego i myślę,, że może ktoś zauważy a ja poprostu wygladam jakbym się grochu najadlamam sasiadke która lustruje mi brzuch od 3 miesięcy już i nie może się dopatrzeć
ale akurat ona ma się dowiedzieć ostatnia hahaha
Nie mam zielonego pojęcia. Ufam jej, bo to moja przyjaciółka. Na pewno krzywdy mi nie zrobi. Peelingi są raczej mechaniczne nie kawitacyjne. Co do maseczek i oczyszczania mogę się jej zapytać.Ja również, a jakie zabiegi w ciąży można robić?
O tak sa mili ludzie ze pani kardowa, taksówkarz mimo ze jak obce osoby tak sympatycznie reaguje i pożyczą szczęściaJa jak założę coś obcisłego to wyglądam jak w ciąży spożywczej i nie czuję się z tym komfortowochcę jak najdłużej nie rzucać się w oczy, ludzie są różni a niektórzy uważają że czyjaś ciąża to temat ogółu a nie indywidualna sprawa każdej kobiety...oczywiście są też plusy i fajni sympatyczni szczerzy ludzie którzy "zrobią" mi dzień.
Aa faktycznie. Ja mam na środku to nie pomyslalam że można mieć pod ścianą i wtedy dziecko nie spadnieale i tak sobie tego nie wyobrażam. Czasem w nocy kopne meza, czasem maz mnie walnie z łokcia haha gdzie tu jeszcze maluszek z nami.
Ja miałam tak wczoraj po mandarynka, odrazu paw![]()
U mnie jest tylko brzuch z bycia grubym![]()