coca
Fanka BB :)
Ogólnie 19go chce zbadać proga a 26go jak coś zatestowac [emoji4]
8go października miałam potwierdzone owu , więc zobaczymy co to będzie [emoji16]
Dzisiaj mam 22dc a wy?
Czemu nie badasz proga wcześniej? [emoji848]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ogólnie 19go chce zbadać proga a 26go jak coś zatestowac [emoji4]
8go października miałam potwierdzone owu , więc zobaczymy co to będzie [emoji16]
Dzisiaj mam 22dc a wy?
Zrób test, trzymam Kciuki!Dzisiaj mam najgorszy dzień z całego cyklu, ryczeć mi się chce, cały czas czuję jak coraz bardziej boli mnie kręgosłup, biodra i piersi tak jak na @![]()
Nie sugeruj się zbytnio takimi objawami. One mogą świadczyć zarówno o @ jak i o ciąży. Nie wyznamy się. Życzę ci z całych sił żeby u Ciebie świadczyło to o ciąży. Jak długo się już starasz?Dzisiaj mam najgorszy dzień z całego cyklu, ryczeć mi się chce, cały czas czuję jak coraz bardziej boli mnie kręgosłup, biodra i piersi tak jak na @ [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Nalej sobie winka włącz jakiś mega ciekawy film i przykryj się kocysiem :*Dzisiaj mam najgorszy dzień z całego cyklu, ryczeć mi się chce, cały czas czuję jak coraz bardziej boli mnie kręgosłup, biodra i piersi tak jak na @![]()
Nie mam kiedy a młodego nie chce ciągnąć ze sobą a mój ma wolne, ewentualne w sobotę bym mogła.Czemu nie badasz proga wcześniej? [emoji848]
Nie mam kiedy a młodego nie chce ciągnąć ze sobą a mój ma wolne, ewentualne w sobotę bym mogła.
To jest mój trzeci cykl starań, ale dość mocno już panikuje, że pewnie jestem niepłodna, bo mam bardzo dużo chorób..Nie sugeruj się zbytnio takimi objawami. One mogą świadczyć zarówno o @ jak i o ciąży. Nie wyznamy się. Życzę ci z całych sił żeby u Ciebie świadczyło to o ciąży. Jak długo się już starasz?
A jest jakaś różnica jak się zrobi np po 7 czy tam 10 dniach?Ok rozumiem [emoji16]
Winka nie chce, bo boję się że mogę zaszkodzić jeśli jestem w ciąży... Co do filmu i koca, mogłoby to dziwnie wyglądać bo aktualnie jestem w pracy za godzinę kończę dopieroNalej sobie winka włącz jakiś mega ciekawy film i przykryj się kocysiem :*