reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
limba - bo my baby tak mamy jak tylko wolne się trafi, zamiast leżeć do góry brzuszkiem to od razu nam się nasuwa pytanko a co by tu dziś porobić i bierzemy się za rzeczy ......skoro słonko nie pomaga to może małe niewinne lenistwo ?
Dziewczyny a co do siusiania to dla mnie najgorsze jest wstawanie w nocy po 2-3 razy. Ja raczej ta druga opcja czyli sen - zero problemu, ciągle go za mało

Dziękuję Kasiu za pamięć:-)
Już jest znacznie lepiej - dla odmiany teraz mam sucho w nosie i znowu pękają te naczynka - ale i tak jest to lepsze niż katar :-) Jak zawsze, leję sobie wodę morską i poza tym wdycham rumianek z miętą :-)

Kasiu;
ja również odbywam nocne wyprawy do WC - i to po 3 razy.. a ja naiwna myślałam, że tak jest tylko w I trymestrze :-D

Co Wy tak straszycie z tymi nocnymi pielgrzymkami do wc? Ja od początku ciąży może ze 2 razy nad ranem wstałam i tyle :sorry: szczęściara ze mnie, tylko ciekawe na jak długo ;-):-D

Azile, ja liczę dokładnie tak samo, jak Ty.

Joaś, to świetna metoda z kasztanami.

Dziewczyny, to ja życzę Wam dobrego, mocnego snu.

reklama
Do góry