Mała.czarna
Fanka BB :)
Mi też wychodzi syn z tego kalendarzaJa o imionach jeszcze nie myślę. Z kalendarza chińskiego wychodzi syn, ale w pierwszej ciąży wychodziła córka a jest syn [emoji16] także ten [emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi też wychodzi syn z tego kalendarzaJa o imionach jeszcze nie myślę. Z kalendarza chińskiego wychodzi syn, ale w pierwszej ciąży wychodziła córka a jest syn [emoji16] także ten [emoji16]
Ja też wolałabym córkę. Syna już mamJa to bardzo chciałabym córkę bo mam już dwóch synow
Mi z synami też odrazu powiedzieli że chłopaki po długości kości udowejJa też wolałabym córkę. Syna już mamw 1 ciąży od razu wiedziałam że będzie chłopak i lekarka też już w 11 t potwierdziła chłopaka
Ja też tak mam. A potem zgagę... :/My już imiona mamy dawno wybrane: Franek i Gabrysia [emoji5]
Ja należe do grupy wiecznie głodnych w ciąży, mam lekkie mdłości jeżeli przez dłuższy czas nic nie jem (czyli teraz ok 2 h [emoji28]).
Mój mąż ma bardzo mocny sen nieraz mnie przygniecie xDTo trzeba mieć bardzo mocny sen albo być pod wpływem (np leków) zazwyczaj jak mówią o takich przypadkach to był jakiś czynnik dodatkowy. Ja z młodym spałam prawie cały czas bo się odłożyć nie dał, ale ja mam bardzo lekki sen. Nawet teraz jak z nim śpię to budzę się jak on się kręci.
Ja miałam od kilku lat wybrane imie dla dziewczynki- Kalinka, mega mi sie podoba, nie znałam nikogo z takim imieniem i mojemu parterowi tez sie bardzo spodobało. No i przyjaciolka z dziecinstwa w styczniu tak dała swojej córce na imie wiec juz nie chce tak dawac bo kilka razy w roku sie widujemy.
Nie chce tez popularnych imion z pierwszej 15stki mimo, ze mi sie podobają.
Myslę o Malince albo Celince ale partner jeszcze o tym nie wie[emoji4]
Co do chlopca to zupelnie nie wiemy, podoba nam sie zdrobniale Władzio, Włodek, ale Włodzimierz to juz nie bardzo [emoji3]
Ja licze na córeczke a partner na synka [emoji4]
4t5dDlaczego tak późno masz wizytę? Który tydzień masz?
Mój mąż teżMój mąż ma bardzo mocny sen nieraz mnie przygniecie xD