hehehe zawsze tak jestU mnie mąż chciał syna a tu zonk![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehehe zawsze tak jestU mnie mąż chciał syna a tu zonk![]()
To twoja pierwsza ciąża?hehehe zawsze tak jest![]()
Chyba się pomyliłam i odpisalam sama sobieU mnie mąż chciał syna a tu zonk![]()
Tak, moja pierwsza ciąża i wszystko jest dziwne i noweChyba się pomyliłam i odpisalam sama sobiemuszę do nauczyć korzystać z forum, bo nigdy wcześniej tego nie robiłam.
To Twoja pierwsza ciąża?
Rozumiem doskonale, też spodziewam się pierwszego dziecka. Radość i obawy czy sobie poradzę ze wszystkim, zwłaszcza, że mieszkam za granicą ale pomimo wszystko już nie moge sie doczekać kiedy wezmę swojego szkraba w ramionaTak, moja pierwsza ciąża i wszystko jest dziwne i nowe![]()
Obecnie jestem na etapie (20tc+1), ze dlaczego tak mało się obecnie rusza. Raz po raz czuje ale w zeszłym tygodniu było bardziej aktywne.Rozumiem doskonale, też spodziewam się pierwszego dziecka. Radość i obawy czy sobie poradzę ze wszystkim, zwłaszcza, że mieszkam za granicą ale pomimo wszystko już nie moge sie doczekać kiedy wezmę swojego szkraba w ramiona![]()
Ja jestem na etapie 20tc+6 dni. U mnie też różnie to bywa, czasami jest bardziej aktywne, czasami mniej. Wczoraj brykal cały dzień, a dzisiaj niewiele czuję.. Myślę, że to normalneObecnie jestem na etapie (20tc+1), ze dlaczego tak mało się obecnie rusza. Raz po raz czuje ale w zeszłym tygodniu było bardziej aktywne.
Mam taką nadzieję. Chociaż dziś w nocy o 4 trochę czułam aktywnościJa jestem na etapie 20tc+6 dni. U mnie też różnie to bywa, czasami jest bardziej aktywne, czasami mniej. Wczoraj brykal cały dzień, a dzisiaj niewiele czuję.. Myślę, że to normalne![]()
No widzisz, także nie ma się co martwić na zapasMam taką nadzieję. Chociaż dziś w nocy o 4 trochę czułam aktywności![]()
Chyba że na dziecko tak melisa działa bo zaczęłam pić rano i wieczoremNo widzisz, także nie ma się co martwić na zapas![]()